Meer over Tenet (film of serie)

Tenet bootleg teaser trailer

De eerste teaser van Christopher Nolan’s Tenet ging van start voor de preimière van Hobbs & Shaw in Hollywood. Er is geen officiële trailer beschikbaar, maar het net druipt wel van de bootleg trailers. Een selectie kan je hier terugvinden. Wees er als de kippen bij!

Lees verder Tenet bootleg teaser trailer

Tenet is Christopher Nolan’s nieuwste film

Tenet is Christopher Nolan's nieuwste film

TENET! Dat wordt de titel van Christopher Nolan’s nieuwste film voor Warner Bros die in de zomer van 2020 wordt verwacht. Tenet wordt geen romantische thriller zoals eerdere geruchten uitwijzen, maar Nolan zet wel zijn James Bond-ambities op de proef met Tenet, want hij gaat voor het eerst een spionagethriller brengen. Nolan castte bovendien opnieuw Kenneth Branagh (Dunkirk, Murder on the Orient Express) in Tenet en als nieuwe naam kiest hij voor Aaron Taylor-Johnson (The Avengers: Age of Ultron, Kick-Ass). Andere namen voor de cast van Tenet die reeds gekend waren, zijn John David Washington (BlacKkKlansman), Elizabeth Debicki (The Great Gatsby, The Night Manager), Robert Pattinson (Twilight-saga) & Michael Caine (The Dark Knight, Now You See Me). Tenet wordt hoofdzakelijk geschoten in Estland en heeft naar het schijnt een productiebudget van 225 miljoen dollar.

Wordt volgende Christopher Nolan-film romantische thriller?

Wordt volgende Christopher Nolan-film romantische thriller met Robert Pattinson, Elizabeth Debicki & John David Washington?

WarnerMedia heeft de eerste namen bekend gemaakt voor Christopher Nolan’s nieuwste titelloze film die in de zomer 2020 zal verschijnen. Elizabeth Debicki (Widows, Night Manager, Man From U.N.C.L.E), Robert Pattinson (Twilight-saga, High Life, Remember Me) & John David Washington (BlacKkKlansman) worden de hoofdcast en zullen bovendien voor de eerste keer samenwerken met de grootmeester van de hedendaagse cinema uit de jaren 2000. Sterker nog, de keuze van castleden impliceert dat Nolan (Dunkirk, Inception, The Dark Knight) wel eens een romantische thriller zou gaan maken. Een gerucht dat reeds door enkele crewleden werd bekrachtigd als een mix tussen Alfred Hitchcock’s North by Northwest met Inception hoewel WarnerMedia deze geruchten blijft ontkennen. Krijgen we een Collateral Beauty-versie naar de hand van Nolan of is dit gerucht te ver gezocht? Wat denken jullie?