Krijgt Streamz dan toch een pakket met reclame?

Telenet Play wordt Streamz

Het is voorlopig nog koffiedik kijken wat de prijspakketten betreft van het opkomende Streamz door Telenet & DPG Media, maar geruchten op de markt gaan dat er toch een mogelijkheid wordt verkend om reclame te krijgen op de Vlaamse streamingdienst. Streamz kijkt zo naar het model van Hulu van The Walt Disney Company die een goedkoop streamingabonnement aanbiedt in combinatie met video advertenties. Het kan zijn dat Streamz in eerste fase zal starten zonder advertenties met enkel een betaalmodel, om dan later afhankelijk van het succes een goedkoper abonnenement vergelijkbaar met Amazon Prime Video, Apple TV+ & Disney+. Sta jij open voor advententies op een nieuwe Vlaamse Netflix?

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar info@moviepulp.be voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel