UniversCine wordt Sooner vanaf 16 september 2020

De lancering van Streamz & Disney Plus maakt verschillende spelers zenuwachtig. Zo ook UniversCine die de dag na de lancering van beide streamingdiensten onder een nieuwe naam verder gaat: Sooner.

Sooner is beschikbaar op alle toestellen

Vanaf vandaag sluiten de deuren van UniversCiné en openen de deuren van Sooner. Sooner bevat de hele catalogus van UniversCiné met zo’n 7.000 films die beschikbaar is op de website sooner.be. Sooner.be is bereikbaar via alle toestellen zoals desktop, tablet, smartphone alsook op je TV via Chromecast. Binnen enkele dagen zal ook kijken via Airplay mogelijk zijn. Daarnaast zullen in de volgende weken ook de mobiele apps voor Android en iOS beschikbaar zijn. Sooner lanceert tot slot een 4 maandelijkse of jaarlijkse abonnementsformules die je een ongelimiteerde toegang geven tot een catalogus van bijna 1.500 films. Volledige catalogus kan je hier bekijken

EINDELOOS STREAMEN MET EEN ABONNEMENT

Sooner heeft 4 abonnementsformules:

  • Essential: 7,99/maand – 1 scherm
  • Family: 9,99/maand – 4 schermen
  • Student: 6,99/maand – 1 scherm
  • Premuim: 14,99/maand – 4 schermen + 3 tickets (Films in het abonnement = zonder extra eticket)

Sooner Belgium, het vroegere UniversCiné Belgium, is een initiatief van onafhankelijke Belgische producenten & distributeurs, ontstaan in 2008 samen met zijn partner UniversCiné France. We willen een alternatieve kijk op cinema bieden door de onafhankelijke film te verspreiden en ondersteunen. Op Sooner vind je een rijke catalogus aan films terug, met een nadruk op hedendaagse Europese onafhankelijke cinema. Sommige films zijn reeds klassiekers, anderen bleven vaak onverdiend onder de radar of te kort in distributie.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.