Nieuw op Netflix België (juli 2017)

Nieuw op Netflix België (juli 2017)

De hele stripbibliotheek van The CW is online gekomen op Netflix België: Arrow, The Flash, Supergirl, DC’s Legend of Tomorrow,… Niet bepaald ons ding, dus zijn we wat dieper op zoek gegaan naar ware aanraders op Netflix België. Onze selectie van Netflix aanraders voor de zomermaand juli zijn Gypsy, GLOW, Jumanji & Hans Teeuwen: Real Rancour.

GYPSY

 Sophie Cookson & Naomi Watts in Gypsy

2 Netflix Original Series pronken weer bovenaan onze lijst. De eerste is Gypsy, de nieuwe psychologische thrillerreeks met Naomi Watts & Billy Crudup. Wij hebben de eerste afleveringen al achter de kiezen en zijn diep onder de indruk van het sexy & duister kantje van de serie. Streamen die handel!

GLOW

GLOW op Netfix België

Andere aanrader is GLOW, een nieuwe Netflix Original Series met Alison Brie in de hoofdrol. We schreven reeds een recensie van GLOW over deze funky nieuwe serie rond vrouwenworstelen op tv, dus laat Girlboss maar voor wat het is en begin aan deze nieuwe serie.

JUMANJI

De originele Jumanji uit 1995 op Netflix België

Er komt een remake van het bordspel Jumanji met Dwayne Johnson in de hoofdrol. Hoogtijd om de originele film met Robin Williams nog eebs een kans te geven. Momenteel in de Netflix-bibliotheek.

HANS TEEUWEN: REAL RANCOUR

Het nieuwe internationale debuut van stand-up comedian Hans Teeuwen is integraal te zien op Netflix. Wij zagen de Nederlandse versie Echte Racune reeds live in het Paleis te Antwerpen, dus ongetwijfeld wordt Real Rancour een dikke hit op Netflix die zich meer en meer focust op comedy. Pik het deze zomer zeker mee!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter