Tag Archives: GLOW


Glow seizoen 2 Netflix België recensie

Glow S02 ****

Van: Liz Flahive, Carly Mensch

Met: Allison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron

Speelduur: 10 afleveringen van minstens 30′

Must-stream voor iedere Netflix abonnee die een combinatie van scherpe maatschappij-kritiek en ’80s kitsch wel kan smaken.

Continue reading Glow seizoen 2 Netflix België recensieEr komt een nieuw seizoen van GLOW S2

Er komt een nieuw seizoen van GLOW! GLOW S2 wordt verwacht vanaf 29 juni 2018 op Netflix België. Bekijk de aankondigingsvideo van GLOW S2 hier!

Nieuw op Netflix België (juli 2017)

Nieuw op Netflix België (juli 2017)

De hele stripbibliotheek van The CW is online gekomen op Netflix België: Arrow, The Flash, Supergirl, DC’s Legend of Tomorrow,… Niet bepaald ons ding, dus zijn we wat dieper op zoek gegaan naar ware aanraders op Netflix België. Onze selectie van Netflix aanraders voor de zomermaand juli zijn Gypsy, GLOW, Jumanji & Hans Teeuwen: Real Rancour.

Continue reading Nieuw op Netflix België (juli 2017)


GLOW recensie op Netflix België

GLOW posterGLOW *** 1/2

Bedenker: Liz Flahive (Homeland) & Carly Mensch (Weeds)

Met Alison Brie, Marc Maron, Betty Gilpin, Ellen Wong, Britt Baron, Kate Nash, Rich Sommer,…

Speeltijd: 10 aflevering / 30-45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Orange is the New Black.

Continue reading GLOW recensie op Netflix België

GLOW trailer op Netflix België

Geef toe, mannen, is er iets iconischer dan damesworstelen? Junior Jack deed het al met Stupidisco, nu gaat Netflix België voor het concept met een nieuwe serie die de titel GLOW draagt vanaf 23 juni 2017. In de jaren ’80 probeert een vrouw aan de bak te komen als actrice en wordt uit wanhoop gestuurd naar een auditie voor een nieuw programma waarin vrouwen het tegen elkaar opnemen in de ring. Rollen zijn weggelegd voor Alison Brie (Mad Men), Ellen Wong (The Circle), Britt Baron (Grey’s Anatomy), Kimmy Gatewood (Jersey Boys), Betty Gilpin (Masters of Sex), Rebekka Johnson (This Is 40), Laurie Francene Kinzer & Kia Stevens. Van de bedenkers achter Orange is the New Black, geniet van GLOW trailer op Netflix België.