Euphoria Christmas special wordt verwacht op 6 december 2020 op Streamz

Het 2de seizoen van Euphoria is in volle ontwikkeling, maar zoals je weet, zorgt de coronacrisis voor een stevige vertraging op verschillende content wereldwijd. Dat is ook niet anders voor de succesvolle reeks van HBO, in België beschikbaar op Streamz. Om fans toch warm te houden, hebben de makers nu een Christmas special klaar (of moeten we zeggen, Sinterklaas special?) met 2 speciale in-between-seasons afleveringen die vanaf 6 december 2020 op Streamz & Streamz+ te zien zullen zijn. De exclusieve afleveringen laten zien hoe de hoofdpersonages uit Euphoria omgaan met de huidige pandemie. 


https://www.instagram.com/p/CGink8BA00M/?igshid=cy04vonk7pz

Er werden al enkele hints achtergelaten over een ‘special episode’: zo werden er foto’s van Zendaya en Hunter Schafer op een mysterieuze filmset verspreid op Twitter en Zendaya lichtte eerder al een tipje op van de sluier in een interview met Jimmy Kimmel. In Euphoria word je als kijker ondergedompeld in de leefwereld van een groep tieners – door de ogen van de verslaafde Rue. Nadat Rue herstelt van een overdosis in een afkickcentrum raakt ze zeer close met schoolvriendin Jules.

De serie werd in 2019 zeer positief onthaald bij serie-critici en het publiek en kreeg wereldwijd lovende reviews. Onze menig kan je hier teruglezen. Euphoria kwam onlangs nog uitgebreid aan bod door de Emmy’s, waarin de serie uit 6 nominaties uiteindelijk 3 Emmy’s verzilverde – waaronder ééntje voor Zendaya. Zendaya won de Emmy voor ‘Outstanding Lead Actress in A Drama Series’ en werd daarmee de jongste winnares van de categorie.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.