Dit zijn de Vlaamse stemmen van Sherlock Gnomes

Vlaamse Sherlock Gnomes poster

De nieuwe animatiefilm Sherlock Gnomes met vervolg op Gnomeo & Juliet zal op 11 april 2018 het licht zien in Belgische bioscopen en de Vlaamse stemmencast voor Sherlock Gnomes is eindelijk bekend gemaakt. Wie vervangen de stemmen van James McAvoy, Emily Blunt & Michael Caine? MoviePulp.be vertelt het jullie!

Qmusic-radiopresentator Wim Oosterlinck als Sherlock Gnomes, Jeroen Van Dyck (Het Eiland, Zone Stad) als Gnomeo & Hilde De Baerdemaker (Dossier K, LouisLouise) als Juliet zijn de grootste namen bij de Vlaamse stemmencast van Sherlock Gnomes. Verdere Vlaamse BV namen zijn Bert Coosemans (Watson), De Slimste Mens-kandidate Danira Boukhriss Terkessidis (Irene), loverboy Kobe Van Herwegen (Moriarty), Michel De Meyer (Paris), Ludo Hellinx (Redbrick), Els De Schepper (Nanette), Govert Deploige (Benny) en Camilia Blereau (Blueberry).

De geliefde tuinkabouters uit GNOMEO AND JULIET zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Ze beginnen alvast met het lenteklaar maken van de tuin, maar dan komen ze er achter dat iemand tuinkabouters ontvoert en dan is er maar één tuinkabouter die ze kunnen inschakelen… SHERLOCK GNOMES! De beroemde detective en gezworen beschermheer van de Londense tuinkabouters gaat, samen met zijn assistent Watson, op onderzoek. Die zoektocht is een dol avontuur waarbij ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en nieuwe plekken in de stad ontdekken.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter