WEDSTRIJD: Win een maand gratis Telenet Play More dankzij MoviePulp.be


Yes, de zomermaanden zijn aangekomen en dat betekent vakantie voor velen onder ons. Maar hoe blijf je geëntertaind? Laat MoviePulp.be jullie helpen, want buiten jullie een overzicht te geven van streamingaanbod in België, geven wij de komende weken maar liefst 1 maand gratis Telenet Play More weg aan 10 gelukkige winnaars dankzij onze vrienden bij Telenet. Ben je benieuwd hoe je kan winnen? Waag onderaan je kans!

Wat is Telenet Play More? Play More is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van 6 betaalzenders waarop voornamelijk films en series worden uitgezonden, maar met de app kan je streamen naar hartenlust. Kijk zoals jij het wil met de Yelo Play app overal in de wereld op je smartphone, tablet of laptop. Play More staat bomvol internationale topseries uit de Verenigde Staten, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, … En de reeksen van de Amerikaanse kwaliteitszender HBO (Game of Thrones & Westworld), ontdek je exclusief in Vlaanderen, gelijktijdig met hun lancering in de VS. Op zoek naar een beter filmaanbod dan Netflix of Amazon Prime Video? Telenet vullt het Play More-aanbod maandelijks aan met een kersverse lading films, van de recentste blockbusters tot de meest besproken arthousekleppers. Suggesties worden zelfs voorzien door regisseur Erik van Looy en radioman Lieven Trio.

Wil jij als Telenet-klant ook graag de zomer lang kijken naar series zoals Westworld, De Dag, Game of Thrones, The Walking Dead en meer? Waag je kans dan door MoviePulp.be’s Facebook-pagina te liken en onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Welke Telenet Play More-series hebben wij de voorbije 3 maanden (dus voor april, mei & juni) aanbevolen (tip)?
  • Welke blockbusters mogen we in juli verwachten op Telenet Play More (tip)?
  • Wat is de maandelijks kost van Telenet Play More boven op je abonnement (tip)?

De wedstrijd loopt gedurende 2 weken van 2 juli tot en met 15 juli 2018. Een like op onze Facebook-pagina is nodig alvorens u gecontacteerd wordt, anders is uw deelname niet geldig.

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.