Franchise: Telenet Play More

Sofa Yoga voor binge-watchers

Sofa Yoga voor binge-watchers met Hayley Alexander

MoviePulpers, je kent het ongetwijfeld wel: al dat bingen is niet goed voor de gezondheid. Slaap tekort, te weinig beweging, krampen, slecht oogzicht,… Binge je er uren op los en heb je nood aan een stevige energieboost? Yoga-experte Hayley Alexander van de Yoga Factory introduceert samen met Telenet Sofa Yoga. Samen werkten ze 8 oefeningen uit die zelfs de meest verstokte couch potato overdonderen met good vibes terwijl hij/zij geniet van een film of serie.

Lees verder Sofa Yoga voor binge-watchers


WEDSTRIJD: Win een maand gratis Telenet Play More dankzij MoviePulp.be


Yes, de zomermaanden zijn aangekomen en dat betekent vakantie voor velen onder ons. Maar hoe blijf je geëntertaind? Laat MoviePulp.be jullie helpen, want buiten jullie een overzicht te geven van streamingaanbod in België, geven wij de komende weken maar liefst 1 maand gratis Telenet Play More weg aan 10 gelukkige winnaars dankzij onze vrienden bij Telenet. Ben je benieuwd hoe je kan winnen? Waag onderaan je kans!

Lees verder WEDSTRIJD: Win een maand gratis Telenet Play More dankzij MoviePulp.be

Maakt Telenet Play More standalone?

Xxxx

In 2018 wil Telenet, één van de grootste telecombedrijven van België, zijn aanbod net zoals andere streamingdiensten Netflix, Amazon, Stievie & VRT Nu naar externe klanten brengen die geen internetverbinding van Telenet hebben. Product manager ‘Sports & Activation’ Matthias Lehane zegt dat er voor de 3de keer opnieuw geïnvesteerd wordt in de Telenet Play Sports-app en wij vermoeden dat Play More niet veraf zal zijn. De bedoeling is om de gebruiker de vrijheid te geven om te kiezen voor televisie of internet van eender welke provider, maar toch het aanbod van Telenet te geven. Het is geen geheim dat Telenet veel geld ophoest om de rechten van de Jupiter League op te kopen (Amerikaanse televisieseries zijn evenmin goedkoop) en gezien het geen 100% dekking in het land kan garanderen, proberen ze op deze manier geld in het laadje te brengen. Het is geen geheim dat Telenet zwaar te lijden heeft onder de concurrentie van Orange op de kabel, maar zijn aanbod van series, film & sport hebben heel wat potentieel. MoviePulp wacht al een tijdje op dit goede nieuws en we zijn blij dat Telenet eindelijk tot inzicht komt. Wanneer is die app klaar?

Twin Peaks S3 komt in België naar Telenet Play More

Twin Peaks S3 komt in België naar Telenet Play More width=

Goed nieuws voor Belgische fans van de Twin Peaks-franchise: Vanaf 21 mei 2017 zal het nieuwe seizoen van Twin Peak te zien zijn op Telenet Play More! De betaaloptie van de populaire Vlaamse telecomprovider haalt zo na HBO opnieuw een grote slag in huis en dat is nodig na de toegenomen concurrentie op de kabel (Orange). In de Verenigde Staten zal het nieuwste seizoen van Twin Peaks door regisseur David Lynch te zien zijn op de televisiezender Showtime. In het najaar zou VIER de serie gratis op televisie brengen. Twin Peaks is een absolute topserie die in de jaren ’90 heelder Amerikaanse huishoudens aan de beeldbuis vastklampte. Dit 3de en nieuwe seizoen haalt nieuwe namen zoals Monica Bellucci, Ashley Judd, Tim Roth & Naomi Watts in huis, terwijl oude bekenden zoals Kyle MacLachlan, Ray Wise, Sheryl Lee, Mädchen Amick en Sherilyn Fenn opnieuw hun rollen hernemen. Wekelijks zal er een nieuwe aflevering te zien zijn op het betaalkanaal Play More op Telenet. Hou je dus maar vast aan 18 leveringen die beschikbaar zullen zijn tot en met de zomer van 2017. Verwacht rond de zomer eveneens een review op MoviePulp.be zoals vele televisieseries die we bespreken op Netflix, HBO, Amazon & meer.