Suits S6 recensie op Netflix België

Suits S6 posterSuits S6 *** 1/2

Regie: Aaron Korsh

Met Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Gina Torres, Rick Hoffman, Meghan Markle,…

Speeltijd: 50 minuten per aflevering, 16 afleveringen

Ga kijken als je hield van de vorige seizoenen van Suits.

Het verhaal: Het onvermijdelijke is gebeurd, Mike Ross moet zijn gevangenisstraf uitzitten voor het frauderen van zijn werk als advocaat. Kunnen Harvey, Rachel, Louis, Donna, Jessica en de anderen hem redden van zijn lot, terwijl ze zelf met rechtzaken worden bestookt?

De cast van Suits S6

Ons verdict: In België lopen we altijd maar tegen lange wachttijden aan om de nieuwe seizoenen van Suits te zien op Netflix België. Het wordt frustrerend soms om op deze manier te kunnen blijven volgen, zeker gezien de duizenden spoilers die online te lezen zijn over de USA Networks-serie. Maar de ontknoping van seizoen 5 blijft ons intrigeren om deze advocatenserie verder te volgen, dus genoeg geklaagd.

Wat kunnen we zeggen over dit 6de seizoen van Suits? Het is weer iets minder dan zijn voorganger met Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Gina Torres, Rick Hoffman & Meghan Markle die op automatische piloot verder gaan in hun personages van Harvey Specter, Mike Ross, Donna Paulsen, Jessica Pearson, Louis Litt & Rachel Zane. De achtergrond is af en toe wat minder glamoureus met Patrick J. Adams die vooral in gevangenisscènes mag acteren in plaats van skyscrapers in New York (of moet ik zeggen Toronto, gezien de reeks vooral daar is verfilmd). Maar vooral het scenario door Aaron Korsh is van iets minder goede kwaliteit doordat je immers wel weet dat alles goed zal lopen. Ook wordt de focus gelegd op het verlaten van personages uit de Suits-franchise, dus dat geeft Suits S6 ook wat minder flair. Het inmiddels 6de seizoen van Suits moet immers omgaan met de nakende exit van Britse prinses Meghan Markle die van het Britse hof geen actrice meer mag zijn nu ze getrouwd is met Prins Harry. Maar wees gerust, iedereen, op het zwaard van Damocles moeten we nog wachten tot seizoen 7.

Kortom, het inmiddels 6de seizoen van Suits is weer wat minder als zijn voorganger, maar het blijft ons bezighouden. Benieuwd of dit nog zo zal blijven als zowat de helft van de cast veranderd wordt in seizoen 7.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter