Raya en de Laatste Draak banner komt via VIP-toegang naar Disney Plus België

VIP-toegang komt vanaf 5 maart 2021 naar Disney Plus België met Raya and the Last Dragon

Goed nieuws, MoviePulpers, het internationaal experiment van Mulan was een groot succes voor The Walt Disney Company en gezien de Belgische bioscopen zeker tot en met de zomer nog niet zullen opengaan, gaat Disney Plus België voor het 1st VIP-toegang krijgen met de animatiefilm Raya and the Last Dragon. De nieuwste animatiefilm wordt op 5 maart 2021 verwacht op de populaire streamingdienst.

Raya and the Last Dragon banner komt via VIP-toegang naar Disney Plus België

Kritische Disneyplussers zagen al in de help-sectie en aan de banners in de logins dat Raya and the Last Dragon gepromoot werd binnen de internationale streamingdienst, maar nu hebben we ook confirmatie gekregen van Disney België dat Raya & de Laatste Draak effectief via VIP-toegang of Premier Access naar België zal komen. Met Mulan viel België uit de boot.

Lang geleden leefden mensen en draken in harmonie naast elkaar in het land Kumandra. Toen het land door een plaag werd bedreigd, offerden de draken zich op voor de mensen. Nu hetzelfde kwaad 500 jaar later de wereld opnieuw bedreigt, ziet Raya maar één oplossing: ze moet op zoek naar de legendarische laatste draak.

Je betaalt voor VIP-toegang van Raya & the Last Dragon eenmalig een prijs van 21,99 euro om tot en met 5 mei 2021 de film te mogen streamen zoveel je wil met de hele familie (tot 7 profielen kan je aanmaken binnen Disney Plus). Raya and the Last Dragon zal beschikbaar zijn voor alle Disney Plus-klanten vanaf 4 juni 2021 en dat zonder VIP-toegang.

Ben je klant bij Disney Plus België en wil je graag VIP-toegang? Ga dan naar hun officiële website om VIP-toegang aan te vragen via deze link!


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter