In productie: Storm Lara met Ella Leyers op Streamz

Hoera, Vlaamse actrice en ‘De Slimste Mens’ recordhouder Ella Leyers heeft haar jawoord gegeven aan Kadir Ferati Balci (Cold Courage, Amigo’s) om de hoofdrol te vertolken in de nieuwe Streamz Original Storm Lara. De cast wordt vervolledigd door Wouter Hendrickx (Cordon, Amigo’s) & Aïcha Cissé (Engel). De nieuwe Vlaamse reeks wordt verwacht in de zomer van 2021.

Storm Lara is een 4-delige dramareeks over alle facetten van de liefde: de opwinding van pril geluk, de sleetsheid van een al wat langere relatie maar het gaat ook over jaloezie, overspel, schaamte en schuld. Leyers speelt Lara, een energieke 32-jarige vrouw, die altijd haar grenzen opzoekt, zowel in de liefde als in haar werk. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat deze formule niet meer lang zal werken…

“Kadir is een zeer fijngevoelige regisseur en ik ben heel blij dat ik voor deze reeks met hem heb mogen samenwerken om van dit zotte project samen met mijn tegenspeler Wouter Hendrickx iets moois te maken.” aldus Ella Leyers.

Regisseur Kadir Ferati Balci over het verhaal:

“In Storm Lara trekken we de thema’s van overspel en leugens open in een drama rond het charismatische maar complexe hoofdpersonage Lara. Bij het lezen van het verhaal voelde ik me meteen aangetrokken tot de unieke sfeer en de kwetsbare personages. ‘Storm Lara’ zal een spannende thriller worden maar ook een pakkend portret van een jonge vrouw met een prachtrol voor Ella.”

“Een spannende, beklemmende maar vooral ook zintuiglijke serie, dat had ik bij het schrijven van ‘Storm Lara’ voor ogen. Wat kan je je dan nog meer wensen dan zo’n geweldige cast – met Ella Leyers als de rebelse Lara – en topcrew onder leiding van Kadir Ferati Balci om dit neer te zetten? Ik ben supertrots dat we dit voor Streamz mogen maken.” liet scenariste Daan Gielis weten.

Storm Lara is een productie van Streamz die vanaf juli 2021 te zien zal zijn op de lokale Vlaamse streamingdienst.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter