Monster Hunter komt vanaf de paasvakantie 2021 op VOD, DVD & Blu-Ray

Monster Hunter komt vanaf de paasvakantie 2021 op VOD, DVD & Blu-Ray

De jacht is geopend! Sony Pictures Home Entertainment Benelux lanceert in april 2021 de actiefilm Monster Hunter, gebaseerd op de razend populaire actie-RPG van Capcom. Voor Monster Hunter bundelden regisseur Paul W.S. Anderson en actrice Milla Jovovich opnieuw hun krachten, nadat zij eerder succesvol samenwerkten aan de Resident Evil-filmfranchise. Naast Milla Jovovich schitteren ook Tony Jaa (Furious 7, ONG-BAK), Ron Perlman (Hellboy, Pacific Rim, Sons of Anarchy), Diego Boneta (Terminator: Dark Fate), Meagan Good (The Intruder) & T.I. (Marvel’s Ant-Man). 

De film is gebaseerd op de best-verkopende game van Capcom; er zijn meer dan 54 miljoen games verkocht wereldwijd sinds de eerste game 15 jaar geleden uitkwam. Door sterke actie te combineren met een vleugje fantasy zorgt Monster Hunter ervoor dat je op het puntje van je stoel zit.

Monster Hunter is te bekijken op 3 manieren: 

SYNOPSIS: In Monster Hunter word je meegenomen naar een andere wereld, een wereld vol gevaarlijke en machtige monsters die met een dodelijke wreedheid over hun territorium regeren. Wanneer Captain Artemis en haar eenheid door een plotse zandstorm in een nieuwe wereld terechtkomen, ontdekken de soldaten tot hun schrik dat deze vijandige en onbekende omgeving bewoond wordt door gigantische en angstaanjagende monsters die bestand zijn tegen hun wapens. Terwijl ze wanhopig proberen te overleven, ontmoeten ze de mysterieuze Hunter, die de machtige wezens dankzij zijn unieke vaardigheden steeds één stap voor is. Naarmate Artemis en Hunter naar elkaar toe groeien, ontdekt ze dat hij deel uitmaakt van een team geleid door de Admiral. Omdat hun wereld vernietigd dreigt te worden door een groot gevaar, bundelen de moedige krijgers hun unieke krachten en verenigen ze zich voor de ultieme krachtmeting.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.