Studio 100-shows komen naar Streamz vanaf 15 september 2021

Studio 100-shows komen naar Streamz vanaf 15 september 2021

Goed nieuws voor de jonge streamertjes, want Streamz haalt Studio 100-helden aan boord voor jonge kijkers! K3, Plop, Maya De Bij & Ketnet (Junior)-reeksen Bumba, Mega Mindy & Samson & Gert zijn  vanaf 15 september 2021 ook te zien op Vlaams streamingplatform Streamz kan dankzij een nieuwe samenwerking.

 “Toppers van eigen bodem komen zo onze goed bekeken internationale kinderreeksen zoals Paw Patrol & Dora The Explorer versterken.” zegt Streamz-CEO Peter Vindevogel.

Streamz, het Vlaamse streamingplatform van DPG Media & Telenet, voegt vanaf midden september een uitgebreide catalogus van Studio 100-reeksen toe aan haar aanbod voor kinderen en nostalgische volwassenen.

“We geloven bij Streamz in sterke partnerships. Voor onze internationale kidscontent werken we al nauw samen met Viacom & Dreamworks. We zijn blij dat we vandaag ook de helden van hier kunnen toevoegen dankzij een ruime samenwerking met Proximus, Studio 100, Ketnet & VTM. We hebben de afgelopen maanden gemerkt dat kinderen hun weg goed vinden naar de Kidszone en we zijn er dan ook van overtuigd dat ze ook Studio 100-programma’s graag zullen verwelkomen.” aldus Peter Vindevogel, CEO Streamz

Vraag naar kinder- en jeugdaanbod groeit bij Streamz-abonnees

Door de nieuwe samenwerking combineert Streamz vanaf midden september internationale bekende animatiefiguren met de grootste personages uit het Vlaamse kindertelevisielandschap. In totaal zullen er meer dan 1.000 afleveringen, films en zaalshows van Studio 100-makelij aan de Kidszone worden toegevoegd. Dat is een bewuste keuze want de vraag naar kinder- en jeugdprogramma’s groeit, zo blijkt uit het kijkgedrag van gezinnen met een Streamz-abonnement. Maar liefst de helft van de Streamz-abonnees selecteert regelmatig een titel uit de Kids-catalogus van het streamingplatform. In de aparte Kidszone van Streamz kunnen kinderen veilig naar kinderreeksen kijken. Ze vinden er een uitgebreide selectie van bekende titels en gezichten als Dora The Explorer, Blaze, Kung Fu Panda, Madagascar, Peppa Pig, Shimmer and Shine & Paw Patrol. Ook voor tieners zitten er series op maat in het aanbod, met o.a. reeksen zoals D5R, wtFOCK & Jamie’s Job Hunt.

Wie het volledige aanbod voor kinderen & volwassenen van Streamz wil bekijken, kan terecht op onze streaming-aanbod website & apps (iOS & Android).

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter