MoviePulp

Death Proof trailer

Death ProofDeath ProofDeath Proof

Enkele maanden geleden kon u hier al lezen dat de exploitation double bill, Grindhouse bij ons in twee delen in de zalen zal worden uitgebracht. Quentin Tarantino’s Death Proof is vanaf 6 juni te zien op het witte doek. Op Roberto RodriguezPlanet Terror moeten we jammer genoeg nog wachten tot augustus. Een tweedelige release vraagt ook aparte trailers. Hieronder kunt u alvast genieten van de sublieme trailers van Death Proof, waarin een moordlustige driver (Kurt Russell op zijn vettigst) het hard te verduren krijgt van zijn bloedmooie slachtoffers (o.a. Rosario Dawson, Vanessa Ferlito en Rose McGowan).

Over de blogger:

De blogger heeft nog geen profiel.

3 commentaren

  • Dax on 19 mei 2007 at 9:42

    Ben je zeker van die opsplitsing in België? In de ‘wordt verwacht’-sectie van de Kinepolis website geven ze toch de indruk dat Grindhouse gespeeld zal worden, Death Proof en Planet Terror samen dus.

  • Kenneth on 19 mei 2007 at 17:53

    Zowel Cinebel als IMDB blijven een aparte release aangeven: 6 juni voor Death Proof en augustus-september voor Planet Terror. Ik las trouwens net een interview met Tarantino waarin hij vertelt over een 20 minuten langere cut van Death Proof. Hij wil ook de kijkers in niet-engelstalige landen (waar Grindhouse meestal in twee delen wordt uitgebracht)waar voor hun geld bieden. Maar als Kinepolis het op de één of andere manier mogelijk gaat maken over de volledige double feature te zien, weet ik één ding: “I’m there!” Anders wordt het wellicht wachten op de DVD.

  • » We Own The Night trailer » MoviePulp & other fiction on 19 mei 2007 at 18:58

    […] wat interessante Hollywoodfilms mee naar de fel begeerde Palme D’Or. Naast Tarantino’s Death Proof en David Fincher’s Zodiac zit ook We Own The Night mee in competitie, een intrigerend […]

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.