Beluister hier de soundtrack van de Vlaamse film Bittersweet Sixteen

Op 22 december 2021 maakt Vlaanderen zich op voor de langverwachte release van de Vlaamse (tiener)film Bittersweet Sixteen. De film is geschreven & geregisseerd door Anna Verheyen, dochter van Jan Verheyen & Lien Willaert. De soundtrack van de film werd ingezongen door de populaire Vlaamse boyband BOBBY.  Het nummer Bittersweet 16 beluisteren kan je bovenaan via Apple Music.

Het nummer Bittersweet 16 is een Engelstalig popnummer met pompende beat en scheurende gitaren. Het wordt wel héél moeilijk om te blijven stilzitten in je bioscoopzitje. Ook tof: BOBBY-zanger Aaron Blommaert – die je trouwens ook kent als acteur in de soap Familie als Raven en radio- en tv presentator – neemt in de film de rol van David voor z’n rekening. Jeugdidolen Brecht, Ryan, Aaron, Ruben en Simon oftewel ‘BOBBY’ kregen de kans om de soundtrack te zingen van de nieuwe Vlaamse highschoolfilm Bittersweet Sixteen.  Bittersweet Sixteen is een film voor en over – en dus ook deels van – tieners en hoe te overleven in de jungle van de middelbare school.

SYNOPSIS: Lotte is een tiener van 15 en kijkt uit naar haar 16de verjaardag. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug, een toxische relatie met Astrid, het mooiste meisje van de klas, beschadigde haar zelfbeeld. Op het thuisfront is er ook een verrassende wending: haar ouders gaan uit elkaar. Hormonen razen door de puberlichamen en dagen worden gekleurd door ontluikende liefdes, de lastige maar mooie zoektocht naar seksuele identiteit, existentiële twijfels die alleen pubers kunnen invullen… Alle grote en kleine verhaallijnen zullen zich kruisen en komen tot een climax op het feest voor Lotte haar verjaardag. Haar Bittersweet Sixteen…

Warrig haar. Hip gekleed. Charmant. Boordevol talent én muzikaal aangelegd. Mochten de 5 bandleden van BOBBY samen op de middelbare school gezeten hebben, ze behoorden vast en zeker tot hetzelfde populaire kliekje waarvoor iedereen – met gezonde jaloezie – z’n hoofd draait. Bekijk de officiële videoclip van Bittersweet Sixteen door BOBBY bovenaan.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.