Franchise: Bittersweet Sixteen


WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Bittersweet Sixteen

Oeps, dit is exclusieve content voor de MoviePulpers onder ons. Word lid van de grootste filmcommunity van Vlaanderen! Registreer je bij de MoviePulp-community en laat je stem horen door film & series te beoordelen, jouw top 5-series, franchise of films te laten weten, exclusieve KNT- content te bekijken, recensies in primeur te bekijken en deel te nemen aan exclusieve wedstrijden.

Beluister hier de soundtrack van de Vlaamse film Bittersweet Sixteen

Op 22 december 2021 maakt Vlaanderen zich op voor de langverwachte release van de Vlaamse (tiener)film Bittersweet Sixteen. De film is geschreven & geregisseerd door Anna Verheyen, dochter van Jan Verheyen & Lien Willaert. De soundtrack van de film werd ingezongen door de populaire Vlaamse boyband BOBBY.  Het nummer Bittersweet 16 beluisteren kan je bovenaan via Apple Music.

Lees verder Beluister hier de soundtrack van de Vlaamse film Bittersweet Sixteen

Bittersweet Sixteen trailer door Anna Verheyen

Bittersweet Sixteen trailer door Anna Verheyen

De Verheyens lopen op roze wolkjes met hun nieuwste film Red Sandra en we zijn benieuwd wat de jongste Verheyen nu teweeg kan brengen met haar langspeeldebuut Bittersweet Sixteen. Cast van Bittersweet Sixteen bestaat uit Tine Embrechts (Samantha, mama van Lotte), Joke Devynck (Jo, mama van Astrid), Leen Dendievel (Veronique, mama van Kat), Sven De Ridder (De reus), Isabelle Van Hecke (mw. Troch), Kürt Rogiers (de schooldirecteur), maar vooral de jongeren Yana Steenhout (Lotte), Ninalotte Roose (Astrid), Eveline Viera Valdés (Kat), Aaron Blommaert (David), Nidal van Rijn (Max), Zion Luts (Tymen), Steffie Mercie (Angel), Stien Edlund (Stefanie), Ayco Weets (Fleur), Maxine Janssens (Eva), Imea Denooze (Alexa), Emma Van Raemdonck (Amber) & Héritier Tipo (Juma). Vanaf 22 december 2021 in Belgische bioscopen, geniet van Bittersweet Sixteen trailer door Anna Verheyen met de hulp van Lien Willaert & Jan Verheyen ongetwijfeld.

Lees verder Bittersweet Sixteen trailer door Anna Verheyen


In productie: nieuwe Vlaamse film Bittersweet Sixteen

Dat ze in de familie Verheyen-Willaert verzot zijn op film, was al langer geen geheim meer. De vrouw van Jan Verheyen komt immers met Red Sandra rond de herfstvakantie van 2021, maar nu heeft dochter Anna de smaak ook volledig te pakken. De bijna 16-jarige schreef tijdens de 1ste semi-lockdown het gedeeltelijk autobiografische Bittersweet Sixteen, een film voor en over – en dus ook deels van – tieners en hoe te overleven in de jungle van de middelbare school. Ouders Jan Verheyen & Lien Willaert gingen daarna met het scenario aan de slag, maar altijd met kritische input van Anna (“Nee, papa, dat gaan we niét doen. Dat is oude mensen-humor”), dit om de authenticiteit te bewaren.

Lees verder In productie: nieuwe Vlaamse film Bittersweet Sixteen