The Kardashians recensie op Disney Plus België [eerste indruk]

The Kardashians recensie op Disney Plus BelgiëThe Kardashians *

Producenten: Frankie Mazon & Lana Womack

Met Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kris Jenner,…

Speeltijd: 30 minuten per aflevering / God weet hoeveel afleveringen deze keer

Ga kijken als je hield van Keeping Up with the Kardashians, tiens.

Het verhaal: De familie die je kent en graag hebt, is hier met een gloednieuwe serie die kijkers een all-access pass geeft in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall & Kylie brengen de camera’s terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk van het runnen van een miljardenbedrijf tot hilarische gezinsmomenten en de kinderen naar school brengen: deze serie neemt kijkers mee in een boeiend en eerlijk verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

The Kardashians recensie op Disney Plus België

Ons verdict: MoviePulpers, we vergeten het af & toe, maar lokale & internationale streamingdiensten hebben voor een ware revolutie gezorgd in onze mediaconsumptie. We gingen content streamen op eender welk platform via eender welke telecomverbinding met alle vrijheid van waar, wanneer & zelfs hoe (in termen van op welke device voor alle duidelijkheid) we maar willen. Heaven! Klassieke televisiebedrijven kregen klappen, maar hielden toch nog deels stand dankzij formats zoals kwissen, talkshows, zangwedstrijden & reality TV. Recent is ook Netflix daarop beginnen focussen met Too Hot to Handle en dat is Disney Plus niet ontgaan. Zo kwam het met een primeur van formaat toen het eind 2021 aankondigde via Hulu dat Kim & de rest van de familie Kardashian – Jenner na 20 seizoenen op E! & Amazon terug kwam voor een nieuw seizoen van The Kardashians. En ja, daar zaten we met z’n allen op te wachten he?

The Kardashians recensie op Disney Plus België

Samen zijn ze goed voor meer dan een miljard volgers en kunnen ze een eigen landje stichten (Kardashistan, goeie, Jimmy Kimmel!), maar ons heeft het nooit een moor kunnen schelen. Third world problems is geen betere manier om Keeping Up with The Kardashians te omschrijven, want de show blijft een summum van domme uitspraken & onnozel gedoe in een glamoureus jasje (met zelfs drone-beelden op het niveau van Michael Bay’s Ambulance ditmaal) om de rekeningen van de Amerikaanse realitysterren bij te spijzen. 90% van het influencer-landschap zal een gat in de lucht springen met de komst van The Kardashians op Disney Plus België, maar wij niet. Wij willen vooral dat dit soort dingen op advertising video-on-demand platformen zoals VTM Go & GoPlay blijft in plaats dat het onze geliefde streamingbibliotheek vervuilt. Ga daarmee deals sluiten, Disney! Tot slot ook vertellen dat niemand geïnteresseerd is in een nieuwe serie van The Kardashians zonder die andere gek van een Kanye West erbij te betrekken. Zo’n verloren kans…

Besluit: Nee, reality TV zoals The Kardashians hoort niet thuis op streamingdiensten à la Disney Plus of Netflix. Genoeg televisiekanalen en AVOD-platformen om dit wel op te vullen. Weg ermee!

The Kardashians on Kourtney & Travis' Wedding, Kim & Pete's First Kiss & They Play "Who Said It?"

The Kardashians | Kris' Early Morning Routine | Hulu

The Kardashians | Kravis' First Kiss | Hulu

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.