Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore is vanaf 30 mei 2022 beschikbaar op VOD in België

MoviePulpers, het gaat niet zo goed met de Wizarding World van J.K. Rowling. Fantastic Beast 3: The Secrets of Dumbledore bracht maar een 1/4de van zijn productiebudget op in internationale bioscopen de voorbije weken, dus jullie hulp in de cinema’s is nodig om de franchise levende te houden. Voor diegenen die echter niet naar de bioscoop willen, je komt eind mei aan je trekken, want Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore met Jude Law, Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Dan Fogler, Ezra Miller & Katherine Waterston, zal te zien zijn op VOD vanaf 30 mei 2022 in België.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore | Officiële Trailer

Jude Law is terug als professor Albus Dumbledore samen met Eddie Redmayne, Dan Fogler, Ezra Miller & Katherine Waterston. Gellert Grindelwald wordt ditmaal vertolkt door Mads Mikkelsen.

  • Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore is vanaf 30 mei 2022 beschikbaar in België op VOD via Proximus, Telenet, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

SYNOPSIS: Professor Albus Dumbledore weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander. Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Dumbledore zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.