De officiële trailer van Halloween Ends is hier

De officiële Halloween Ends trailer is hier

Vanaf 12 oktober 2022 in Belgische bioscopen, geniet van de officiële Halloween Kills trailer met Rohan Campbell (Virgin River), Jamie Lee Curtis (Aliens, Knives Out, Halloween), Andi Matichak, Will Patton, Kyle Richards & James Jude Courtney door regisseur David Gordon Green (Halloween Kills).

SYNOPSIS: Dit is de laatste stand van Laurie Strode… Na 45 jaar bereikt de meest geprezen, gerespecteerde horrorfranchise in de filmgeschiedenis zijn epische, angstaanjagende conclusie als Laurie Strode het voor de laatste keer opneemt tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers, in een laatste confrontatie zoals nooit eerder op het scherm is vastgelegd. Slechts één van hen zal het overleven…

4 jaar na de gebeurtenissen van Halloween Kills vorig jaar, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson en schrijft ze haar memoires. Michael Myers is sindsdien niet meer gezien. Laurie heeft, nadat ze het spook van Michael decennia lang haar realiteit heeft laten bepalen en sturen, besloten om zichzelf te bevrijden van angst en woede en het leven te omarmen. Maar wanneer een jonge man, Corey Cunningham, wordt beschuldigd van het vermoorden van een jongen waarop hij aan het babysitten was, ontketent dit een waterval van geweld en terreur die Laurie zal dwingen om eindelijk het kwaad in haar hoofd te bieden.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter