DC Club van Super-Pets is vanaf 12 september 2022 thuis te bekijken op VOD in België

DC Club van Super-Pets is vanaf 12 september 2022 thuis te bekijken op VOD in België

De zomer is voorbij en dat betekent dat er heel wat bioscoopfilms het licht zullen zien op VOD. Er was al Top Gun Maverick, maar nu ook de verrassing toch wel van de zomer van 2022, want DC Club van Super-Pets komt naar iTunes & co vanaf 12 september 2022 in België!

Wist je dat onze favoriete superhelden hun eigen favoriete huisdieren hebben? Volg Superman’s en Batman’s honden Krypto en Ace op hun avontuur samen met de huisdieren van andere superhelden op zoek naar hun baasjes.

  • DC CLUB VAN SUPER-PETS is vanaf 12 september 2022 beschikbaar in België op VOD via Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox, Telenet & Rakuten TV aan zo’n €14,99 euro

SYNOPSIS
In “DC Club van Super-Pets” zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter