Dit zijn de Vlaamse stemmen van DC Club van Super-Pets

Dit zijn de Vlaamse stemmen van DC Club van Super-Pets

Met Lightyear & De Minions 2 is de bioscoopzomer goed van start gegaan, maar deze wordt nog aangevuld door DC Club van Super-Pets die een heuze Vlaamse stemmencast krijgt met namen zoals Ben Segers (Dealer), Bill Barberis, Ella Leyers (Storm Lara), Jennifer Heylen (H4Z4RD) & Geert Van Rampelberg (Ritueel).

Bill Barberis vertolkt de rol van Super-Hond Krypto, die er prat op gaat Supermans supersterke beste vriend te zijn. Hij kan vliegen, heeft röntgenzicht, warmtezicht, “vries “adem en supergehoor, net als zijn Kryptonische tegenhanger met twee poten.  Ben Segers kruipt in de huid van Ace, een sarcastische asielhond en leider van een groepje asieldieren. Ace is sterk en lijkt haast wel onkwetsbaar, maar ondanks zijn stoere uiterlijk heeft hij een klein hartje. Daarnaast horen we Ella Leyers als de stem van de kwaadaardige cavia LuluJennifer Heylen leent haar stem aan PB, een behoeftig en schattig varken. En Geert Van Rampelberg spreekt de stem in van Superman. Timon Verbeeck, Vlaanderens populairste tiktokker, debuteert als inspreekstem voor een bioscoopfilm. Hij vertolkt er “The Flash”, een rol die helemaal op z’n lijf geschreven is. 

DC CLUB VAN SUPER-PETS | Officiële Trailer 2 (Vlaams gesproken)

Ben Segers over zijn rol:

“Ik werd gekozen om de rol in te spreken van Ace, een ietwat stoere hond, die samen met Krypto en andere asieldieren de krachten bundelt om de aartsvijand Lex Luthor te verslaan. Het leuke aan de rol van Ace is dat hij een eigenzinnige manier van filosoferen heeft. Hij heeft een eigen manier van denken, doet zich stoerder voor dan hij werkelijk is.” 

Bill Barberis vertelt: 

Krypto is er trots op dat hij Supermans beste vriend is. En hij heeft zelf ook superkrachten. De honden in het park mogen hem alleen niet zo. Hij kan namelijk van alles, behalve relaxed doen. Als zijn maatje en de rest van de Justice League in nood zitten, komt Krypto erachter dat hij zijn krachten ineens kwijt is. Om Supes te redden, moet Krypto leren om een gewone hond te zijn. Hierbij wordt hij geholpen door een bende beesten uit het asiel die net zelf superkrachten hebben gekregen. Als hij de wereld wil redden, zal hij zijn neus vuil moeten maken. Letterlijk.”

SYNOPSIS: In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

De avontuurlijke animatiefilm DC CLUB VAN SUPER-PETS komt op 27 juli 2022 naar Belgische bioscopen. 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.