Boondock Saints II: All Saints Day trailer

Zo’n 10 jaar geleden werd The Boondock Saints**** geheel onverwacht een cultklassieker van formaat op video en later op DVD. Liefhebbers van die eerste mix tussen over-the-top geweld en uitzinnige dialogen -denk vroege Tarantino maar vervang L.A. door Boston- kunnen nu uitkijken naar de sequel Boondock Saints II: All Saints Day. Naast de originele ‘Saints‘ zien we deze keer ook bekendere gezichten in de cast als Billy Connolly, Peter Fonda, Judd Nelson, Clifton Collins Jr. en Julie Benz. Saints II heeft nog geen release datum in de bioscoop, maar ik wed erop dat dit opnieuw een must-see wordt op DVD.

5 thoughts on “Boondock Saints II: All Saints Day trailer”

  1. Hij wordt released op 30 oktober in USA maar er is niet bekend wanneer ie in Europa wordt gereleasd.

  2. @ Yves: Wat zeg jij nu? Een van de aspecten die van Boondock Saints een meesterwerk maken is juist dat het niet met de beste en meest professionele apparatuur gemaakt is. Hierdoor krijgt het juist dat rauwere en iets realistischere touch mee.

    Net zoals dat ze toen hebben gekozen voor relatief onbekende acteurs voor de meeste rollen, zodat ook de echtheid van het verhaal de Hollywood-commerce oversteeg en veel meer gesmaakt is bij echte filmliefhebbers…

  3. Oh my god! All Saints day suckt zo hard! Slechte acteurs, slechte dialogen, slechte muziek, alles samen lijkt dit op een beschamende sequel net zoals Crank 2: High Voltage.
    Had hoge verwachtingen omdat eerste zeer goed was maar deze was teleurstellend.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.