Matthias Schoenaerts schittert in internationale Django trailer

Matthias Schoenaerts schittert in internationale Django trailer

Matthias Schoenaerts (Rundskop, Old Guard, Amsterdam, Red Sparrow) schittert in de eerste Django trailer, een Europese reeks gebaseerd op de Italiaanse cultklassieker van de jaren ’60 door Sergio Corbucci. De 10-delige serie heeft verder nog namen zoals Nicholas Pinnock als John Ellis, de visionaire stichter van de stad New Babylon, Lisa Vicari (Dark) als de dochter van Django, Sarah & Noomi Rapace (Prometheus, Black Crab) als de meedogenloze antagoniste van John Ellis, Elizabeth Thurman, maar ook Jyuddah James, Benny O. Arthur en Eric Kole als de kinderen van John Ellis, en Tom Austen als cowboy Eljiah Turner. Geniet van de officiële Django, hopelijk binnenkort op Streamz.

Django | Trailer | Sky Original

SYNOPSIS: Het vertelt het verhaal van een crimineel die op zoek gaat naar de waarheid over het bloedbad van zijn familie dat hem tot een nog harder gevecht zal leiden.

Texas, eind 19de eeuw. De uitgeputte cowboy Django is op zoek naar zijn dochter die hij dacht verloren te hebben bij een bloedbad. Haar spoor volgend komt hij terecht in New Babylon, een stad op de bodem van een krater waar alle buitenstaanders welkom zijn en allemaal een gelijk leven in vrijheid leiden. Hier vindt hij zijn inmiddels 20-jarige dochter Sarah, die op het punt staat te trouwen met John Ellis, de stichter van New Babylon. Sarah gelooft dat haar vader verantwoordelijk was voor het bloedbad dat haar familie doodde terwijl Django in oorlog was. Ze eist dat hij de stad onmiddellijk verlaat, maar Django geeft niet op en doet er alles aan om een ??2de kans te krijgen. Daarbij wordt hij een waardevolle bondgenoot voor John Ellis, die zijn stad moet verdedigen tegen de aanvallen van Elizabeth Thurman. Buiten het medeweten van hen, zijn Django, John en Sarah verbonden door een duister verleden en een web van geheimen die allemaal langzaam aan de oppervlakte komen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.