Zillion filmlogo

Op de première van de nieuwe Zillion-film

Op de première van Zillion met cast & crew

Oktober 1997: Antwerpen davert op haar grondvesten bij de opening van megadiscotheek Zillion in hartje stad. Een kwarteeuw en heel wat media-aandacht later vieren we de grote heropening in Kinepolis Antwerpen voor de spectaculaire première van de film over diens flamboyante eigenaar Frank Verstraeten, onder regie van Robin Pront.

Een cast en een entree om u tegen te zeggen, een massale opkomst aan de – voor de gelegenheid – paarse loper, een dance act met vuurspuwers en een liveset van Zillion resident dj Kevin Belushi… Relive the hype!

Een uitzinnig publiek ontving de cast aan de trappen van Kinepolis Antwerpen waar de camera’s van de pers overuren draaiden om alles te capteren. Het rumoerige verhaal van Zillion-uitbater Frank Verstraeten is hier duidelijk nog niet vergeten en de genodigden kunnen niet wachten om het als eerste op groot scherm te (her)beleven. De perfecte opwarmer voor de afterparty in Waagnatie Expo & Events waar het feestje straks verdergaat.

Voor zij die er niet kunnen bijzijn en toch even teruggeflitst willen worden naar de gloriedagen van de Zillion, is er nog steeds Zillion, The Club dat op 28 en 29 oktober 2022 doorgaat in diezelfde Waagnatie.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.