Franchise: Zillion

Officiële Zillion trailer met Jonas Vermeulen & Matteo Simoni

Vanaf 26 oktober 2022 in Belgische bioscopen, met Jonas Vermeulen (Red Light, In Vlaamse Velden) als Frank Verstraeten & Matteo Simoni (PatserThe RacerSafety First) als Dennis Black Magic, maar ook Charlotte Timmers (UndercoverBeau SejourDe Bende van Jan De Lichte), Barbara Sarafian (All of UsDe Dag), Geert Van Rampelberg (De DagDe Behandeling), Dirk Roofthooft (Bastaard) & Frank Vercruyssen (Cordon, Over Water), geniet van de officiële Zillion trailer 2 door regisseur Robin Pront (d’Ardennen).

Continue reading Officiële Zillion trailer met Jonas Vermeulen & Matteo Simoni


Zillion komt vanaf 26 oktober 2022 naar Belgische bioscopen

Zillion komt vanaf 26 oktober 2022 naar Belgische bioscopen

Vanaf 26 oktober 2022 in Belgische bioscopen, met Jonas Vermeulen (Red Light, In Vlaamse Velden) als Frank Verstraeten & Matteo Simoni (PatserThe RacerSafety First) als Dennis Black Magic, maar ook Charlotte Timmers (UndercoverBeau SejourDe Bende van Jan De Lichte), Barbara Sarafian (All of UsDe Dag), Geert Van Rampelberg (De DagDe Behandeling), Dirk Roofthooft (Bastaard) & Frank Vercruyssen (Cordon, Over Water), geniet van de officiële Zillion trailer door regisseur Robin Pront (d’Ardennen).

Continue reading Zillion komt vanaf 26 oktober 2022 naar Belgische bioscopen

Eerste kijk op Jonas Vermeulen als Frank Verstraeten in Zillion door Robin Pront

SYNOPSIS: 1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een onwaarschijnlijke neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft maar simpelweg vernedert. De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Frank ontpopt zich van computermarchand uit Meise tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met de mooiste vrouwen van België en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra’s zorgt. Helaas duren ook hier mooie liedjes niet lang. Frank creëert vijanden binnen en buiten z’n discotheek, verliest de controle en gaat met zijn eigen danstempel ten onder.


Zillion cast & release date aangekondigd door regisseur Robin Pront

Zillion filmlogo

Er zijn vandaag meer namen vrijgekomen van de nieuwe Zillion-film door Robin Pront (d’Ardennen). In de discotheek Carré kondigde Kinepolis Film Distribution dat naast Matteo Simoni (Patser, The Racer, Safety First) als Dennis Black Magic ook Charlotte Timmers (Undercover, Beau Sejour, De Bende van Jan De Lichte), Barbara Sarafian (All of Us, De Dag), Geert Van Rampelberg (De Dag, De Behandeling), Dirk Roofthooft (Bastaard) & Frank Vercruyssen rollen vervullen in de film. De nieuwe Zillion-film is spintig genoeg wel verlaat, het wordt met zegen van Frank Verstraeten op 3 februari 2021 verwacht in Belgische bioscopen.

Continue reading Zillion cast & release date aangekondigd door regisseur Robin Pront

Robin Pront werkt aan Zillion-film met Matteo Simoni

Robin Pront werkt aan Zillion-film met Matteo Simoni

Regisseur Robin Pront gekend van het schitterende D’Ardennen heeft een nieuw project te pakken bij het Vlaams Audiovisueel Fonds en het is geen kleintje. Hij krijgt groen licht om het verhaal achter de beruchte discotheek Zillion te verfilmen en niemand minder dan Matteo Simoni (Patser, Marina) zal de hoofdrol krijgen.

Continue reading Robin Pront werkt aan Zillion-film met Matteo Simoni