Eerste kijk op Jonas Vermeulen als Frank Verstraeten in Zillion door Robin Pront

Zillion is bijna in de top 10 grootste Vlaamse films aller tijden

MoviePulpers, niet geheel onverrassend is Zillion na 6 weken bijna doorgestoten naar de top 10 grootste Vlaamse films aller tijden. Volgens onze telling zitten we nu met 500.000 bezoekers en een omzet van 4.12 miljoen euro aan een 12de plaats en moet het van hedendaagse releases enkel Safety First, Marina & FC De Kampioenen voorlaten. Het verslaat daarbij Vlaamse films zoals Rundskop, Broken Circle Breakdown, Frits & Freddy en meer.

Zaterdagavond 10 december 2022 werd in Kinepolis Antwerpen de 500.000ste bezoeker van Zillion in de bloemen, of liever in een heuse money shower gezet. Amper 6 weken na de release, staat de film van Robin Pront over Frank Verstraeten en zijn legendarische discotheek nog steeds op kop in de nationale Box Office-lijst en behoort hij met zijn 500.000 bezoekers nu al tot de top 20 van Beste Vlaamse films. De Zillion-fans die zaterdagavond in de grootste zaal van Kinepolis Antwerpen zaten, waren behoorlijk verrast toen de Lommelse Ilse De Graaf (25) uit de zaal werd gehaald door niemand minder dan Matteo Simoni en Jonas Vermeulen. Als die hard-fan kwam ze afgelopen avond voor de vierde keer kijken samen met haar vriend Robby Assenberg (27), die beiden door het dolle heen waren. Ze hadden zelfs speciaal hun tickets voor Thunderdome in Utrecht diezelfde avond verkocht, omdat ze hoorden dat er iets speciaals te gebeuren stond in Kinepolis Antwerpen.

“We hebben de eerste keer van ZILLION gehoord op het nieuws en toen leek het ons wel iets om ZILLION in de bioscoop te komen ontdekken. Sinds die eerste keer heeft ZILLION, de hype, ons helemaal veroverd, zowel het verhaal erachter als de muziek. En de acteurs, Matteo & Jonas, zijn ook top!”

Geheel Zillion-waardig werd meteen ook de hele zaal even terug ondergedompeld in Zillion-style. Zillion resident DJ Sven Lanvin trok alle registers open voor een kleine afterparty met money shower. En alsof dat nog niet Zillion genoeg was, waren er tot grote verrassing van de bezoekers ook nog winnende ‘Frank Verstraeten’-biljetten bij die konden ingeruild worden voor Zillion-gadgets.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.