Zillion filmlogo

Zillion verslaat na Black Adam ook Black Panther Wakanda Forever in zijn openingsweek

Ongelofelijk, MoviePulpers, maar Vlaanderen krijgt niet genoeg van Frank Verstraeten, Dennis Black Magic & hun levensverhaal rond de megadiscotheek Zillion. Inmiddels staat de teller op 356.000 bezoekers (zo’n slordige 2.93 miljoen euro omzet) en het wist dus niet enkel Black Adam van zijn troon te stoten. Ook Marvel-film Black Panther Wakanda Forever wist Zillion na 3 weken niet van zijn troon te stoten. Wat een sensatie!

 

Het was de afgelopen weken moeilijk om de release van Zillion te ontwijken, zoveel was duidelijk aan de traffic op onze website, maar ook het aantal kaartjes dat in de 1ste dagen over de toonbank ging. En zelfs 3 weken na release is de interesse nog niet afgenomen, wat van Zillion de meest bekeken Vlaamse film van filmjaar 2022 maakt. Sinds de release op 26 oktober 2022 vonden al 356.000 bezoekers de weg naar de cinema. The hype is real, mocht je nog twijfelen! Het ongelofelijke verhaal van Zillion-uitbater Frank Verstraeten zorgt merkbaar voor een tsunami aan bezoekers die nog wel even lijkt aan te houden. Zelfs Black Panther: Wakanda Forever kan Zillion niet van de troon stoten in Vlaanderen.

Leuke fair divers: Opvallend is ook dat meer dan de helft van de bezoekers onder de 35 jaar is, en dus nooit een voet in de Zillion heeft gezet! Een heel divers en generatie-overschrijdend publiek kwam Zillion de Film al ontdekken, van Zillionairs met hun kinderen tot GenZ’ers die even tot Gen Zillion kan omgedoopt worden. Ontdekt deze generatie nu eindelijk ook hoe ze een goei feestje moeten bouwen?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.