Zillion banner door Robin Pront

Zillion is vanaf 12 maart 2023 beschikbaar op VOD

MoviePulpers & Vlaamse filmliefhebbers, het is eindelijk zo ver: Eén van de strafste Vlaamse films van het afgelopen decennium is nu beschikbaar op VOD. Zillion is met een bezoekersaantal van meer van een half miljoen in Belgische bioscopen en winnaar van 5 Ensors waaronder Beste Montage, Beste Art Direction, Beste Kostuums & een Ensor voor Matteo Simoni zonder twijfel één van de beste verfilmingen voor een Vlaamse film. Haal dit in huis!

REGIE: Robin Pront

CAST: Jonas Vermeulen, Matteo Simoni, Charlotte Timmers, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg

  • Zillion is vanaf 12 maart 2023 thuis te bekijken via Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV & Telenet aan een adviesprijs van €9,99

SYNOPSIS: 1997: Computergenie Frank Verstraeten is klein van gestalte, zijn ambities des te groter. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z’n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.