Zillion The Lost Tapes komt vanaf 19 juli 2023 naar Streamz

MoviePulpers, de Vlaamse film Zillion was een dikke hit in Belgische bioscopen, maar daarbij werd alles nog relatief proper gehouden. Daar komt verandering in, want in de gloednieuwe docureeks Zillion: The Lost Tapes worden verschillende getuigen geïnterviewd die nauw betrokken waren bij de werking van discotheek Zillion tijdens zijn hoogtijdagen tussen 1997 & 2002. Aan de hand van nooit eerder vertelde verhalen en beelden werpt de docu een uniek licht op de bekende discotheek van Vlaanderen. De getuigen, waaronder voormalige medewerkers en bezoekers, delen hun meest persoonlijke herinneringen aan Zillion. De docuserie met 4 afleveringen wordt op 19 juli 2023 verwacht op Vlaamse streamingdienst Streamz. Bekijk de officiële Zillion The Lost Tapes trailer onderaan.

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar onze redactie voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel