Johnny Depp is terug dankzij Maiwenn in officiële Jeanne Du Barry trailer voor Cannes 2023

Johnny Depp is terug dankzij Maiwenn in officiële Jeanne Du Barry trailer voor Cannes 2023

Vanaf 17 mei 2023 in Belgische bioscopen, met & door actrice & regisseuse Maïwenn Le Besco, maar ook Johnny Depp (Minamata, Pirates of the Caribbean), Benjamin Lavernhe, Melvil Poupaud, Pierre Richard, Pascal Greggory & India Hair, bekijk onderaan de officiële trailer van Jeanne Du Barry, openingsfilm van het Filmfestival van Cannes 2023.

SYNOPSIS: Jeanne Vaubernier, dochter van de mensen die graag sociaal willen stijgen, maakt gebruik van haar charmes om uit haar toestand te komen. Haar minnaar, de graaf du Barry, die enorm is verrijkt dankzij Jeanne’s lucratieve dapperheid, wil haar aan de koning voorstellen. Hij organiseerde de bijeenkomst via de invloedrijke hertog van Richelieu. Dit overtreft haar verwachtingen: tussen Louis XV en Jeanne is het liefde op het eerste gezicht…
Met de courtisane herontdekt de koning de smaak van het leven – zozeer zelfs dat hij niet langer zonder haar kan en besluit haar tot zijn officiële favoriet te maken. Schandaal: niemand wil een straatmeisje aan het hof.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter