Dit zijn de Vlaamse stemmen van Elemental door Pixar Studios

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Elemental door Pixar Studios

The Walt Disney Company maakt zich klaar om de komende weken een nieuw origineel verhaal door animatiestudio Pixar te lanceren: Elemental. Daarvoor is nu de nieuwe Vlaamse stemmencast bekend, want we krijgen in de hoofdrollen Ivana Noa (Thuis) & Noa Tambwe Kabati (2DEZIT, Nowhere, Welp, H4Z4RD) als Ember en Wade.

Naast Ivana Noa en Noa Tambwe Kabati horen we ook William Boeva als Ember’s vader (Bernie) die op het punt staat met pensioen te gaan. Camilla Blereau spreekt de stem van Ember’s moeder (Cindy) in die altijd op zoek is naar de ware liefde. Isabelle Van Hecke is Gale, Wade’s stormachtige baas die grote luchtbalfan is. We horen ook Wanda Joosten als Brook, Wade’s gastvrije moeder. Enno Bové is Klomp, Ember’s aardse buurjongen en tevens bewonderaar en Dieter Troubleyn vertolkt de rol van een overwoekerde stadsbureaucraat genaamd Fred Brombos. In de film horen we ook Maja Van Honsté als Lake en Flarietta en Aagje Dom als Eddie. De regie van de Vlaamse dub is onder leiding van Liesbeth De Wolf, met vertaling door Dominique Sijs.

Disney en Pixar’s Elemental is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember (Ivana Noa), een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw en Wade (Noa Tambwe Kabati), een leuke, sentimentele, relaxte jongen. Hun vriendschap daagt Ember’s overtuigingen over de wereld waarin ze leven uit en de twee tegenpolen worden onverwacht de grote helden van het verhaal.

In Elemental waagt Ember zich eindelijk buiten haar comfortzone om deze spectaculaire wereld te verkennen die is ontstaan uit de verbeelding van de Pixar-filmmakers en speciaal gemaakt is voor het grote scherm. Element City is geïnspireerd op grote steden over de hele wereld en en bevat gigantische dennenboomachtige gebouwen, watervalwolkenkrabbers en ook een tornadovormige arena genaamd Cyclone Stadium.

Elemental is vanaf 21 juni 2023 in Belgische bioscopen te zien.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter