WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Urbanus: De Vuilnisheld

Urbanus De Vuilnisheld banner

2019 is het jaar van Urbanus die inmiddels 35 jaar bezig is met de vunzige strips die alle Vlaamse jongeren van de jaren ’80 & ’90 kennen. Voor de gelegenheid van zijn nieuwe animatiefilm Urbanus: De Vuilnisheld mogen we 10 duotickets weggeven voor de fans van deze Vlaamse animatiefilm. Ben je benieuwd hoe je kan winnen? Ga dan mooi verder naar de volgende pagina!

Urbanus De Vuilnisheld - Officiële Trailer

SYNOPSIS: Urbanus is verliefd op zijn schooljuf. Hij wil juf Pussy ten huwelijk vragen, maar zijn plan wordt verstoord door de louche bankier Jef Patat. Die laat al het afval van het land in Tollembeek storten. Alle inwoners zijn akkoord omdat ze hiervoor betaald worden in goud. Urbanus en zijn vrienden verzetten zich tegen het plan van de volwassenen maar moeten het onderspit delven. Dan verdwijnt Jef Patat met al het goud. Alle Tollembekenaars zijn hun geld kwijt en het dorp ligt onder een dikke laag afval. Urbanus komt met de kinderen in opstand en neemt de macht over. Alle volwassenen worden opgesloten in het zothuis van dokter Schrikmerg. Urbanus gaat de strijd aan met Jef Patat. Maar al snel ontdekt Urbanus dat hij voor een onmogelijke taak staat. En zal hij trouwen met juf Pussy?

CAST: Urbanus, Ben Segers, Sven De Ridder, Sien Eggers, Ludo Hellinx, Pieter Embrechts, Koen Van Impe & Tom Van Dyck

REGIE: Urbanus & Willy Linthout

WEDSTRIJD:

Hoe maak je kans op bioscooptickets van Urbanus: De Vuilnisheld? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Urbanus hield tot en met 2009 het record van meest bezochte bioscoopfilm in de Vlaamse cinema. Voor welke film (tip)?
  • Welke Vlaamse film versloeg de kaskraker met Urbanus in de hoofdrol (tip)?
  • Onze recensie van Urbanus wordt verwacht op maandag 25 februari 2019 wanneer deze wedstrijd eindigt. Hoeveel sterren (1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5) schat je dat we deze film zullen geven (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.