Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias: One Show Fits All recensie op Netflix België

Gabriel 'Fluffy' Iglesias: One Show Fits All recensie op Netflix BelgiëGabriel Fluffy Iglesias: One Show Fits All ***

Regie: Manny Rodriguez

Met Gabriel Iglesias, Snoop Dogg, Chris Rock, Vicente Fernández,…

Speeltijd: 90′

Ga kijken als je hield van ander werk van de komiek zoals I’m Sorry for What I Said When I Was Hungry.

Het verhaal: Gabriel “Fluffy” Iglesias bespreekt gebeurtenissen met zijn 19-jarige zoon en ontmoetingen met o.m. Snoop Dogg, Chris Rock & Vicente Fernández in deze stand-up special voor Netflix.

Gabriel 'Fluffy' Iglesias: One Show Fits All recensie op Netflix België

Ons verdict: Wie de impact van YouTube op komedie minimaliseert, moet eens naar de carrière van Gabriel Iglesias kijken. Net zoals Jeff Dunham werd deze man een internationale hit dankzij zijn sketch The Six Levels of Fatness in 2009. In Amerika was hij allanger gekend met zijn sketch rond zijn Volkswagen Beetle waardoor hij zo’n 15 tot 20.000 mensen naar zijn zaalshows trekt. Intussen is de Mexicaan al meer dan 20 jaar bezig om mensen aan het lachen te krijgen en zijn laatste zaalshow is voor een 2de keer te zien op Netflix België.

Inmiddels is het legendarische er wat af: Fluffy gaat over op interessante weetjes over zijn leven gaande van zijn roem als ster tot het leven van zijn tienerzoon & zijn ontmoeting met supersterren zoals Snoop Dogg, Chris Rock & Vicente Fernández. Het houdt je vanwege zijn charismatisch overkomen aan het scherm gekluisterd, maar de grote lachbuien zoals in het verleden blijven uit. Wel is het noemenswaardig hoe deze 42-jarige man een hele zaal in Houston, Texas aan zijn lippen heeft en zijn geluidjes blijven legendarisch.

Kortom, One Show Fits All is entertainend, maar niet het beste wat we tot op heden te zien krijgen van Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.