WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor het nieuwe Child’s Play

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor het nieuwe Child's Play

MoviePulp.be, Vlaanderen’s populairste filmblog in België heeft het genoegen om maar liefst 10 bioscooptickets weg te geven voor de nieuwe horrorfilm Child’s Play met Mark Hamill als de stem van de moordlustige pop Chucky. Benieuwd hoe je kan winnen? Surf onderaan om meer te weten!

SYNOPSIS: Een moeder geeft haar zoon een speelgoedpop voor zijn verjaardag, maar ze is zich niet bewust van het sinistere karakter… Vanaf 19 juni 2019 in Belgische bioscopen.

Regie: Lars Klevberg

Cast: Gabriel Bateman, Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry, Mark Hamill

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • De acteur die de stem van Chuckie vertolkt in deze versie van Child’s Play is gekend voor welke filmfranchise (tip)?
  • Noorse regisseur heeft een horrorfilm op zijn naam die tot op heden nog niet in België uitkwam. Over welke horrorfilm gaat het? (tip)?
  • Hoeveel sterren gaan we deze film geven vanuit MoviePulp.be (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.