The IT Experience komt naar België dankzij Kinepolis

The IT Experience komt naar België dankzij Kinepolis

YES! Kinepolis België brengt de IT Experience van Hollywood naar Antwerpen! Is huiveren tijdens een horrorfilm in de bioscoopzaal nog niet eng genoeg voor jou? Speciaal voor de release van het langverwachte IT: Chapter 2 lanceert Kinepolis het gloednieuwe concept The IT Experience. Van 11 september tot en met 13 september worden horrorfanaten letterlijk in de film gedropt: Bezoekers gaan op huiveringwekkend avontuur door de riolen van Antwerpen en krijgen daarna de nieuwste IT-film te zien op het grote scherm in Kinepolis Antwerpen.

Opgelet: niet voor angsthazen! Van 11 tot en met 13 september kunnen horrorliefhebbers zich verwachten aan een gruwelijke filmervaring. Het gloednieuwe Kinepolis concept The IT Experience dropt je midden in de wereld van IT Chapter 2, de laatste film in de veelbesproken IT-franchise.

Deelnemers worden opgepikt met een bus aan Kinepolis Antwerpen en gaan samen aan boord richting de onderbuik van de stad. In een kleine groep worden ze begeleid door de riolen van Antwerpen, waar ze oog in oog komen te staan met hun diepste angsten. En wie weet welke It themed verrassingen daar nog op hen wachten? Wie heelhuids naar boven komt, kan met een lichaam vol adrenaline eindelijk IT Chapter 2 beleven in Kinepolis Antwerpen.

Tickets en meer info via kinepolis.be/theitexperience

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter