WEDSTRIJD: Win een exemplaar van de gloednieuwe HBO-serie Chernobyl

WEDSTRIJD: Win een exemplaar van de gloednieuwe HBO-serie Chernobyl

De pers kwam superlatieven tekort om HBO’s nieuwste hitreeks Chernobyl te omschrijven nadat MoviePulp.be de televisieserie reeds als aanrader de wereld instuurde. In 5 beklijvende afleveringen recapituleert dit meesterwerk door HBO de gebeurtenissen voor, tijdens en na de verschrikkelijke kernramp van 26 april 1986. Getuige daarvan de liefst 19 nominaties voor de Emmy Awards. Chernobyl kan ook pronken met één van de hoogste noteringen voor een televisiereeks ooit op IMDb en is vanaf 2 oktober 2019 beschikbaar op DVD & Blu-Ray. Neem deel aan onze Chernobyl-wedstrijd tussen 30 september 2019 & 6 oktober 2019 en maak kans op het winnen van een Blu-Ray box van HBO’s Chernobyl.

Jared Harris in HBO Chernobyl

Jared Harris, Stellan Skarsgård en Emily Watson spelen in deze aangrijpende, vijfdelige miniserie die het schokkende verhaal vertelt over de ergste ramp ooit door mensen veroorzaakt: de gigantische explosie van 1986, in de kerncentrale van Tsjernobyl in de Sovjet-Unie.

WEDSTRIJD: Win een exemplaar van de gloednieuwe HBO-serie Chernobyl

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Hoeveel Emmy awards won de HBO-miniserie dit jaar? (tip)
  • De Brits-Amerikaanse acteur Jared Harris gekend van Mad Men speelt één van de hoofdrollen in deze reeks. In welke recente Amazon Prime Video serie was hij recent te zien? (tip)
  • Waar was de serie voor het eerst te zien in België? (tip)

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.