Dit zijn de Vlaamse stemmen van De Wraak van de Ninja

Dit zijn de Vlaamse stemmen van De Wraak van de Ninja

Als er één filmdistributeur niet bij de pakken gaat zitten, dan is het Kinepolis Film Distribution wel! Zo lanceren ze een heleboel films tijdens de zomer van 2020 met o.m. deze nieuwe Deense animatiefilm De Wraak van de Ninja vanaf 15 juli 2020 met de stemmen van o.m. komiek Guga Baúl.

Komt Guga Baul je niet bekend in de oren? Guga Baul is thans al 8 jaar de vaste waarde in het televisieprogramma ‘Tegen De Sterren Op’ op VTM waar de komiek al gestalte gaf aan Jan Becaus, Theo Francken, de Boxy broers, Sergio Herman,  Tom Boonen en vele vele anderen. Stemwerk is ook niet nieuw voor hem, want in het verleden leende hij zijn stem aan animatiefilms & televisieprogramma’s zoals De Club van Sinterklaas en De Verdwenen Schoentjes, De Club van Sinterklaas en het pratende paard, Planet 51 & Funnymals. Hij vertolkte ook een gastrol in FC De Kampioenen 2: Jubilee General. Nu neemt hij de stem van de hoofdrol op van Alex in De Wraak van de Ninja.

Synopsis: Alex en zijn beste vrienden worden op school gepest en bovendien is hij hopeloos verliefd op Jessica, het populairste meisje van de school. Wanneer Alex voor zijn verjaardag een geruite, levende, Ninjapop krijgt, komt heel zijn leven op zijn kop te staan. Met de hulp van de Ninja leert Alex vette ninjaskills en krijgt hij genoeg zelfvertrouwen om die pestkop Glenn een lesje te leren én de aandacht van Jessica te trekken. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen… Benieuwd? Kom maar op als je durft!

De Wraak van de Ninja wordt vanaf 15 juli 2020 verwacht in alle Belgische bioscopen.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter