Lien van de Kelder & Roel Vanderstukken zijn terug als Vlaamse stemmen van Bigfoot Family

Lien van de Kelder & Roel Vanderstukken zijn terug als Vlaamse stemmen van Bigfoot Family

Stilletjes aan beginnen de Belgische bioscopen terug in gang te schieten en dat betekent dat we toch wel een aantal nieuwe titels krijgen. Van de Belgische makers van Corgi krijgen we nl. de nieuwe animatiefilm Bigfoot Family, het vervolg op Bigfoot Junior, met niemand minder als Vlaamse stemmen zoals Roel Vanderstukken, Lien Van de Kelder, Ivan Pecnik, Sven de Ridder & Eline De Munck.

Op 5 augustus 2020 is het eindelijk zover en kan je in de bioscoop naar BIGFOOT FAMILY, het vervolg op het succesvolle BIGFOOT JUNIOR. Deze avontuurlijke animatiefilm werd gemaakt door de Belgische animatiestudio nWAVE, die eerder al verantwoordelijk was voor o.a. Corgi, Sammy 1 & 2, Flits en het Magische Huis en Fly Me to The Moon. De Vlaamse stemmencast van Bigfoot Family bestaat uit een heleboel bekende stemmen. Zo herneemt Roel Vanderstukken (De Grinch, Beau Sejour) de rol van Bigfoot en is Tuur Verelst Adam. De mooie Lien Van de Kelder (Suske en Wiske: De Texas rakkers, Zone Stad, Vermist) kruipt opnieuw in het personage van Shelly, Ivan Pecnik (Asterix & het Geheim van de Toverdrank, Smallfoot) neemt de rol van Wilbur voor zijn rekening en Sven De Ridder (Torpedo) horen we als Trapper. Dieter Troubleyn (Frozen 2) leent zijn stem aan Connor Mandrake en Eline De Munck (Huisdiergeheimen 2) speelt Pam. Verder hoor je in de film o.a. ook Door Van Boeckel, Mike Laureys, Bert Van Poucke en Bert Vannieuwenhuyse.

BIGFOOT FAMILY - Trailer (Vlaams) - 5 augustus in de bioscoop

Sinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon Adam die niets liever wil dan een normaal leven leiden. De drukte op school, zijn eerste liefde en uitvissen hoe hij zijn geërfde superkrachten moet temmen, is al gedoe genoeg. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt halsoverkop naar Alaska, waar de oliemaatschappij X-tract met verdachte boringen een heel natuurgebied in gevaar brengt. Enkele dagen later verdwijnt de harige avonturier… Adam zet koers naar het Hoge Noorden om, samen met z’n mama, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur, zijn vader te redden.

Bigfoot Family wordt verwacht vanaf 5 augustus 2020 in Belgische bioscopen. 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.