UPDATE: Nederlandse bioscopen gaan nu wel dicht

Nederlandse bioscopen gaan voorlopig niet dicht

Terwijl er in België drastische maatregelen worden genomen om het coronavirus te bestrijden, blijven ze in Nederland vooralsnog economisch denken. Bioscopen zijn daar momenteel nog niet verplicht gesloten, maar er worden extra maatregelen genomen. Een overzicht kan je hier terugvinden.

Officiële communicatie van Vue rond
COVID-19:

“Nu de wereldwijde situatie rond COVID-19 (“Coronavirus”) zich ontwikkelt, willen we al onze gewaardeerde bezoekers geruststellen dat we de officiële begeleiding nauwlettend volgen en alle noodzakelijke maatregelen blijven nemen om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Het blijft onze prioriteit om onze bezoekers een hoogwaardige, plezierige en veilige beleving op het grote scherm te bieden.

We willen hierbij onze bezoekers geruststellen dat Vue International een streng gezondheids- en veiligheidsbeleid heeft, met strikte procedures die zijn ontworpen om onze bezoeker te beschermen.

Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben we in onze bioscopen aanvullende maatregelen genomen, waaronder:
• Geavanceerde dagelijkse schoonmaak voor alle contactpunten
• Stimuleren van frequent en goed handen wassen voor alle medewerkers en klanten
• Onze medewerkers voorlichten over de noodzakelijke stappen voor preventie, zowel voor zichzelf als voor bezoekers.

Om de veiligheid en het welzijn van uzelf en anderen te garanderen, vragen we iedereen die de symptomen van coronavirus vertoont, officieel advies op te volgen en 7 dagen thuis te blijven. Ga https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

We zullen blijven samenwerken met lokale gezondheidsautoriteiten en zullen onze operationele procedures indien nodig verder verbeteren.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor uw begrip en kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in een van onze bioscopen.”

 

Dat wil niet zeggen dat Nederlandse bioscopen vollopen, want ook daar zie je de impact van het virus dat mensen wegblijven uit de Nederlandse bioscopen. Aan jullie om dus de keuze te maken om het tripje te doen al dan niet.

UPDATE: De Nederlandse regering heeft zonet vanwege het Belgische grenstoerisme gekozen om ook cafés, sportcentra, restaurants, coffee shops & meer te sluiten. Daar zitten ook bioscopen bij. Er zit dus niks anders op voor de Belg om thuis te blijven en aan het streamen te gaan.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.