Proximus-klanten krijgen gratis Proximus Movies & Series gedurende COVID-19 lockdown

Het mag dan misschien rustig zijn in het openbare leven na de maatregelen van de Belgische regering, maar media, entertainment & e-commerce staan niet stil! Zo was er de aankondiging van Lumière Cinema gisteren om bioscoopfilms aan te bieden via zijn streamingplatform. Nu gooien ook telecombedrijven zich in de strijd, want Proximus gaat de Belgische bevolking helpen door een aantal maatregelen voor te stellen. Eén opvallende voor de film- & serieliefhebbers is dat Proximus Movies & Series gratis wordt tijdens de coronavirus-uitbraak.

Op de website valt te lezen:

Om de strijd aan te gaan tegen het coronavirus nam de Belgische regering een aantal drastische maatregelen en werd iedereen gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarom hebben wij bij Proximus beslist om solidair te zijn met onze klanten en een aantal extra initiatieven te nemen die geldig zijn tot 31 maart.

  • Aan al onze TV-klanten bieden we gratis toegang tot de zenders Movies & Series (kanaal 13) & Studio 100 Hits (kanaal 40).
  • Aan al onze klanten met een vaste telefoonlijn, bieden we ongelimiteerd bellen naar vaste nummers.
  • Aan al onze internetklanten bieden we ongelimiteerd internet thuis aan.
  • Aan al onze mobiele klanten (met uitzondering van de prepaid klanten) bieden we ongelimiteerd bellen naar vaste lijnen en ook 10GB gratis mobiele data.

Deze voordelen gelden tot en met 31 maart 2020. Meer details op de website van Proximus!

Een overzicht van wat er beschikbaar is op Proximus Movies & Series vind je hier.

We zijn benieuwd wat Telenet hierop gaat antwoorden!


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter