Lying and Stealing recensie op Proximus Movies & Series

Lying and Stealing recensie op Proximus Movies & SeriesLying and Stealing **

Regie: Matt Aselton (Gigantic)

Met Theo James, Emily Ratajkowski, Fred Melamed, Evan Handler, Ebon Moss-Bachrach, John Gatins, Isiah Whitlock jr.,…

Speeltijd: 100′

Ga kijken als je hield van Ocean’s Eleven.

Het verhaal: Ivan steelt kunst voor de Griek. Hij wil eruit, maar kan hij dat wel? Op 2 van zijn ‘banen’ ontmoet hij een actrice. Ze heeft haar eigen problemen, maaris bereid hem te helpen.

Theo James & Emily Ratajkowski in Lying and Stealing recensie

Ons verdict: Generation Z ging uit zijn bol toen ze hoorde dat Instagram-model Emily Ratajkowski & Divergent-ster Theo James samen gecast werden in een film. Het feit dat Lying & Stealing nooit tot de Belgische bioscoop geraakte, was weliswaar een domper op de vreugde voor deze generatie. Maar dat had een goede reden, want hoewel het scenario van Lying and Stealing alles behalve slecht is, is de film het typische resultaat van editing done wrong. De manier waarop de film is geknipt, haalt je volledig uit jouw swung. Laat staan dat de dialogen op iets slaan. We hebben er zelfs onze twijfels bij of regisseur Matt Aselton iets heeft met urine & wildplassen. De acteerprestatie brengen, buiten deze van Fred Melamed dan, ook geen soelaas jammer genoeg. Met andere woorden, Lying and Stealing was terecht niet waardig genoeg op in de bioscoop te verschijnen en ook de seksscène tussen Theodore  & Emily is te flauw om een prijs op VOD te betalen.

Kortom, Lying and Stealing gaat de filmcarrière van Emily Ratajkowski niet opnieuw lanceren. Laat staan dat Theo James er extra strepen mee gaat halen. Blij dat we deze gratis konden streamen via Proximus Movies & Series.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.