Sony Pictures Home Entertainment gaat dan toch bioscoopfilms tot bij de Belgen brengen

xxxxx

De kogel is door de kerk! Sony Pictures België volgt Universal Pictures door net zoals internationaal de Belgische markt open te breken door grote bioscoopfilms aan te bieden op video-on-demand. Er was al The Invisible Man die vroegtijdig online kwam op Google Play Films en vandaag ook beschikbaar is op iTunes naast Emma. Maar andere films zullen ook online komen zoals Bloodshot op 27 maart 2020 en Jumanji: The Next Level op 9 april 2020.

Gezien de impact van COVID-19 brengt Sony Pictures Home Entertainment dus Bloodshot met Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell & Guy Pearce rechtstreeks tot bij de kijkers thuis en legt het de digitale releasedatum vast op 27 maart 2020. Ook Jumanji: The Next Level komt zoals gepland digitaal naar je toe op 9 april 2020.

“We leven vandaag in een uitzonderlijke situatie waarbij bioscopen genoodzaakt zijn de deuren te sluiten en iedereen heel veel tijd binnen doorbrengt”, zegt Tom Rothman, voorzitter van Sony Pictures Entertainment’s Motion Picture Group. “Aangezien Bloodshot daardoor niet op het witte doek zal verschijnen, brengen we deze nieuwe film meteen tot bij de kijkers thuis. We zijn ervan overtuigd dat bioscopen, net als andere bedrijven die sterk getroffen werden door het virus, opnieuw zullen openbloeien en wij zullen er dan ook zijn om hen hierin te ondersteunen.”

In de film gebaseerd op het populaire stripboek, zien we Vin Diesel als Ray Garrison, een gesneuvelde soldaat die door de RST-organisatie weer tot leven werd gebracht als de superheld Bloodshot. Met een bijzondere hoeveelheid nanotechnologie in zijn bloed is hij onstopbaar, sterker dan ooit én in staat om zichzelf onmiddellijk te genezen. Maar om zijn lichaam te beheersen, heeft het bedrijf ook zijn geest en herinneringen weggevaagd. Ray weet nu niet meer wat echt is en wat niet, hij gaat op een missie om erachter te komen.

Bekijk onderaan de eerste minuten van Bloodshot:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.