Greyhound is vanaf 11 juli 2020 beschikbaar op Apple TV Plus

Greyhound met Tom Hanks is vanaf 10 juli 2020 te zien op Apple TV Plus

Het hieng al even in de lucht met Apple die is gaan winkelen bij Paramount voor Martin Scorsese’s nieuwste film Killers of the Flower Moon en Sony voor de rechten van Greyhound, maar nu is er bevestiging. Greyhound, de nieuwe duikbotenfilm met Tom Hanks, zal vanaf 10 juli 2020 exclusief te zien zijn op Apple TV Plus. Greyhound is geïnspireerd op gebeurtenissen tijdens de Battle of the Atlantic, die plaatsvond in de 1ste maanden van de Amerikaanse alliantie met Groot-Brittannië en de geallieerde strijdkrachten. Stephen Graham, Rob Morgan & Elisabeth Shue schitteren naast Hanks. Greyhound werd geschreven door Tom Hanks, geregisseerd door Aaron Schneider en geproduceerd door Gary Goetzman.

Greyhound — Official Trailer | Apple TV+

Bekijk bovenaan de allerlaatste nieuwe Greyhound trailer met Tom Hanks, vanaf 10 juli 2020 exclusief beschikbaar op Apple TV Plus in België. 

SYNOPSIS: Tom Hanks schittert als een oude veteraan van de marine die als eerste kapitein de taak heeft om een konvooi van 37 schepen te beschermen die duizenden soldaten vervoeren en de broodnodige voorraden over de verraderlijke wateren van de Atlantische Oceaan tijdens WO II. Gedurende 5 dagen zonder luchtdekking moeten de kapitein en zijn kleine groep van 3 escorteschepen hun weg banen door een deel van de oceaan dat bekend staat als The Black Pit, terwijl ze vechten tegen nazi-U-boten en ze hun onschatbare schepen & soldaten moeten beschermen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.