In productie: De Vlaamse kerstfilm De Familie Claus met Jan Decleir

Jan Decleir in Vlaamse kerstfilm De Familie Claus

Na maanden van gedwongen het werk neer te leggen, is er eindelijk weer duidelijkheid op de set van de allereerste Vlaamse kerstfilm De Familie Claus. De Familie Claus is de eerste film van productiehuis Dingie dat opgericht werd door Anthony Van Biervliet & Ruben Vandenborre. Daar stonden ze sinds midden juni voor een uitdaging, maar als eerste Vlaamse filmset na de Corona-quarantaine hebben ze vandaag het werk terug kunnen hervatten. Dat dit gepaard gaat met de nodige voorzorgsmaatregelen, spreekt voor zich. Om het virus op de set geen kans te geven, zijn een hoop regelingen getroffen zodat de cast en medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken.

“Dankzij het opgestelde Corona protocol kunnen wij de nodige maatregelen nemen om deze productie veilig te laten verlopen. Onze acteurs worden getest zodat we niet hoeven in te boeten op het scenario. We hebben ook een slimme hercasting gedaan naar acteurskoppels zoals Frances Lefebure en Boris Van Severen. Daarnaast draagt de crew mondmaskers en worden handen en materiaal vaak ontsmet,” lieten producenten Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre weten.

Naast Jan Decleir (Noël Claus) & Mo Bakker (Jules Claus) kan De Familie Claus rekenen op een echte topcast! Niemand minder dan Sien Eggers, Pommelien Thijs, Wim Willaert, Stefaan Degand, Eva Van Der Gucht, Josje Huisman en Janne Desmet zullen in deze hartverwarmende familiefilm te zien zijn. De opnames lopen tot midden juli. De Familie Claus wordt op 25 november 2020 verwacht in Vlaamse & Brusselse bioscopen.

SYNOPSIS: Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Terwijl zijn mama moet werken, brengt Jules tijdens de kerstvakantie veel tijd door in het speelgoedwinkeltje van zijn opa. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die zijn wereld voorgoed door elkaar zal schudden en begint hij langzaam steeds meer te houden van de ‘mooiste tijd van het jaar’.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.