Tag Archives: De Familie Claus

Jan Decleir is terug in officiële trailer van De Famile Claus 2 op Netflix België

Jan Decleir is terug in officiële trailer van De Famile Claus 2 op Netflix België

Het hardverwarmende De Familie Claus 2 is terug op Netflix België, waarin cadeautjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn, is terug op Netflix België. Door regisseur Ruben Vandenborre (De Familie Claus) met Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Pommelien Thijs & Sien Eggers, geniet van de officiële De Familie Claus 2 trailer op Netflix België.

Continue reading Jan Decleir is terug in officiële trailer van De Famile Claus 2 op Netflix België


In productie: De Familie Claus 2 op Netflix België

In productie: De Familie Claus 2 op Netflix België

MoviePulpers, Netflix investeert toch een beetje in Vlaanderen ondanks zijn indrukwekkende slate van Nederlandse titels in 2021. Het kondigt vandaag aan dat de productie is gestart voor de opvolger van De Familie Claus. De Familie Claus 2 wordt geregisseerd door Ruben Vandenborre en castleden zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Pommelien Thijs & Sien Eggers maken opnieuw deel uit van de cast. Wanneer De Familie Claus 2 in België wordt verwacht (en hoe) is nog niet duidelijk, maar mik maar gerust opnieuw op het einde van het jaar. 

Continue reading In productie: De Familie Claus 2 op Netflix België

De Familie Claus recensie op Netflix België

De Familie Claus recensie op Netflix BelgiëDe Familie Claus ***

Regie: Matthias Temmermans (Mega Mindy vs. Rox, K3 en de Kattenprins)

Met Jan Decleir, Mo Bakker, Eva Van der Gucht, Janne Desmet, Stefaan Degand, Bert Haelvoet, Sien Eggers, Bracha van Doesburgh, Amber Metdepenningen, Bracha van Doesburgh, Josje Huisman, Renée Soutendijk, Carly Wijs, Pommelien Thijs,…

Speeltijd: 96′

Ga kijken als je hield van Christmas Chronicles.

Continue reading De Familie Claus recensie op Netflix België


De Familie Claus is vanaf 7 december 2020 te zien op Netflix België

De Familie Claus is vanaf 7 december 2020 te zien op Netflix België

Dames & Heren, Sinterklaas & de kerstman werken verder ondanks de coronacrisis en dat is Netflix niet ontgaan, want het heeft een releasedatum voor de Vlaamse kerstfilm De Familie Claus. In de film zien we zoals eerder vermeld onder andere Jan Decleir (Niet Schieten, De Zaak Alzheimer), Mo Bakker, Eva Van der Gucht (Oogappels), Janne Desmet (De Twaalf), Stefaan Degand (Ge Hadt Erbij Moeten Zijn), Bert Haelvoet (De Dag, Torpedo), Sien Eggers (Spitsbroers, Pulsar, Eigen Kweek), Bracha van Doesburgh, Amber Metdepenningen, Bracha van Doesburgh, Josje Huisman (Allemaal Familie, The Masked Singer), Renée Soutendijk (Moordvrouw), Carly Wijs (De belofte van Pisa) & Pommelien Thijs (#Likeme). De kerstfilm zal te zien zijn op Netflix België vanaf 7 december 2020.

Continue reading De Familie Claus is vanaf 7 december 2020 te zien op Netflix België

De Familie Claus verhuist naar Netflix, ook voor België

De Familie Claus banner op Netflix België

Verrassend nieuws toch, deze ochtend dat we hebben geverifieerd met de Belgische filmdistributeur voor de zekerheid, want KFD staat via Dutch FilmWorks de rechten af aan Netflix om zijn Vlaamse film De Familie Claus op de populaire streamingdienst te brengen. In de film zien we zoals eerder vermeld onder andere Jan Decleir (Niet Schieten, De Zaak Alzheimer), Mo Bakker, Eva Van der Gucht (Oogappels), Janne Desmet (De Twaalf), Stefaan Degand (Ge Hadt Erbij Moeten Zijn), Bert Haelvoet (De Dag, Torpedo), Sien Eggers (Spitsbroers, Pulsar, Eigen Kweek), Bracha van Doesburgh, Amber Metdepenningen, Bracha van Doesburgh, Josje Huisman (Allemaal Familie, The Masked Singer), Renée Soutendijk (Moordvrouw), Carly Wijs (De belofte van Pisa) & Pommelien Thijs (#Likeme).

Continue reading De Familie Claus verhuist naar Netflix, ook voor België


In productie: De Vlaamse kerstfilm De Familie Claus met Jan Decleir

Jan Decleir in Vlaamse kerstfilm De Familie Claus

Na maanden van gedwongen het werk neer te leggen, is er eindelijk weer duidelijkheid op de set van de allereerste Vlaamse kerstfilm De Familie Claus. De Familie Claus is de eerste film van productiehuis Dingie dat opgericht werd door Anthony Van Biervliet & Ruben Vandenborre. Daar stonden ze sinds midden juni voor een uitdaging, maar als eerste Vlaamse filmset na de Corona-quarantaine hebben ze vandaag het werk terug kunnen hervatten. Dat dit gepaard gaat met de nodige voorzorgsmaatregelen, spreekt voor zich. Om het virus op de set geen kans te geven, zijn een hoop regelingen getroffen zodat de cast en medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken.

Continue reading In productie: De Vlaamse kerstfilm De Familie Claus met Jan Decleir