Christmas Chronicles recensie op Netflix België

The Christmas Chronicles recensie op Netflix BelgiëThe Christmas Chronicles ***

Regie: Clay Kaytis (Angry Birds-film)

Met Kurt Russell, Kimberly Williams-Paisley, Oliver Hudson, Judah Lewis, Darby Camp,…

Speeltijd: 101′

Ga kijken als je hield van de betere kerstfilms zoals Home Alone.

Het verhaal: Het verhaal van Kate & Teddy Pierce die op kerstavond een plan bedenken om de kerstman op heterdaad te betrappen. Dit zorgt er wel voor dat de Kerstman zijn routine voor kerstavond door elkaar loopt…

Kurt Russell in Christmas Chronicles recensie op Netflix België

Ons verdict: Ik heb principieel iets tegen eindejaarsfilms die veel te vroeg uitkomen dan de initiële datum zelf, maar goed. Thanksgiving is gepasseerd en dan mogen de kerstfilms gerust komen. De tweede kerstfilm die we dit jaar een kans gaven, was The Christmas Chronicles en dat was een betere keuze. We zien Kurt Russell zoals nooit te voren en hoewel we zijn hoofd liever zien in de betere actiefilm, moet we toegeven dat hij een aparte acteerprestatie neerligt als de kerstman. Darby Camp & Oliver Hudson zetten verder een sterke debuut neer op Netflix en ook de dialogen & situaties zorgden voor de occasionele glimlach op mijn lippen. Met The Christmas Chronicles halen de voormalige makers van Home Alone niet de legendarische status van de kinderfilms met Macaulay Culkin in de hoofdrol, laat staan kerstmisklassiekers zoals in Die Hard, Gremlins & Lethal Weapon, maar het is een van de betere kerstfilms die we zagen op Netflix en ook in de laatste jaren op televisie.

Kortom, The Christmas Chronicles is één van de betere kerstfilms op Netflix naast flops zoals The Princess Switch, A Christmas Prince & A Very Murray Christmas.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter