In productie: De Familie Claus 2 op Netflix België

In productie: De Familie Claus 2 op Netflix België

MoviePulpers, Netflix investeert toch een beetje in Vlaanderen ondanks zijn indrukwekkende slate van Nederlandse titels in 2021. Het kondigt vandaag aan dat de productie is gestart voor de opvolger van De Familie Claus. De Familie Claus 2 wordt geregisseerd door Ruben Vandenborre en castleden zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Pommelien Thijs & Sien Eggers maken opnieuw deel uit van de cast. Wanneer De Familie Claus 2 in België wordt verwacht (en hoe) is nog niet duidelijk, maar mik maar gerust opnieuw op het einde van het jaar. 

In productie: De Familie Claus 2 op Netflix België In productie: De Familie Claus 2 op Netflix België In productie: De Familie Claus 2 op Netflix België

SYNOPSIS: Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag… De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin pakjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.