Resident Evil: Extinction new trailer

Milla Jovovich in Resident Evil Extinction

Resident Evil is zonder twijfel één van de meest angstaanjagende gamereeksen allertijden. Jammer genoeg behaalde geen enkel van de verfilmingen het niveau van de klassieke horrorgames. De eerste Resident Evil*** was nog best ok, maar Apocalypse*, de sequel, behoort zonder twijfel tot het zwakste dat de laatste jaren op pellicule werd vastgelegd. Dit najaar komt er met, Resident Evil: Extinction, alweer een derde deel in de zalen. Het ziet er naar uit dat dit eindelijk eens een voltreffer zou kunnen opleveren. De teaser was al veelbelovend maar onderstaande trailer doet ons helemaal watertanden naar Milla Jovovich en de hordes zombies die ze weer op spectaculaire wijze van zich af slaat, hakt en schiet.

3 thoughts on “Resident Evil: Extinction new trailer”

  1. Ik ben benieuwd naar de uitkomst van RE3. Ik moet zeggen dat ik voorlopig nog niet helemaal gebrand ben om deze film te gaan zien. Ziet er mij zo’n beetje een banaal ‘doomsday’ science fiction filmpje uit (zeker met de rotslechte 2de film in het hoofd). Ik ben wel benieuwd naar de acteerprestatie van de mooie Ali Larter, Niki/Jessica uit de hitserie Heroes. The princess of Hip Hop and R&B Ashanti maakt tevens haar filmdebuut in RE3, maar voor haar kunsten vrees ik wat (wrs krijgt haar personage een tough ghettobitch attitude, niet veel soeps dus).

  2. Ik kijk wél uit naar deze film. De hele sfeer van de films (ik vond ook de 2e cool) vind ik super. Kan er écht van genieten!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.