Franchise: 24 Live Another Day

24 Live Another Day van bedenkers Robert Cochran, Joel Surnow met Kiefer Sutherland, Gbenga Akinnagbe & Benjamin Bratt. In 24 Live Another Day redt Jack Bauer


24 Live Another Day Superbowl 2014 teaser trailer

Kiefer Sutherland als Jack Bauer in 24 Live Another DayOndanks een resem filmtrailers werd show op de Superbowl 2014 toch vooral gestolen door deze teaser trailer voor de tv reeks 24 Live Another Day die, na een 4 jaar duren wellicht-nietes spelletje over een mogelijke 24 film, de terugkeer inluidt voor Kiefer Sutherland als Jack Bauer. In 24 Live Another Day verplaatst de actie zich van de VS naar London, waar Bauer zich bezig houdt met het afwenden van een terroristische aanslag terwijl er nog steeds een klopjacht van de Amerikaanse regering op hem aan de gang is. Nieuw is dat de reeks niet de gebruikelijke 24 maar wel 12 afleveringen telt, waarbij er dus enigszins wordt afgestapt van het real-time concept. Dit geeft de schrijvers meer creatieve vrijheid, en zorgt er wellicht voor dat uitstapjes van London naar het Europese vasteland mogelijk zijn. 24 Live Another Day is vanaf 5 mei te zien op Fox in de VS, en hopelijk later dit jaar ook op 2BE.

Continue reading 24 Live Another Day Superbowl 2014 teaser trailer

Kiefer Sutherland terug als Jack Bauer in 24 Live Another Day

Kiefer Sutherland als Jack Bauer in 24 Live Another Day MiniserieAlhoewel het met de bioscoopversie van de televisie hitserie 24 wellicht nooit meer goed komt, is er ook goed nieuws voor de fans van Jack Bauer. Fox heeft immers een nieuw (ingekort) seizoen besteld getiteld 24 Live Another Day. Deze 12-delige ‘miniserie’ beslaat opnieuw een dag uit het leven van geheim agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland) die het opneemt tegen allerhande terroristisch en ander gespuis, maar er zullen nu ook tijdssprongen gemaakt worden om de reistijd van Bauer en de overige personages iets realistischer te overbruggen. 24 Live Another Day is in de VS te zien op Fox in mei 2014. Wanneer de reeks naar ons overwaait is nog niet bekend. Hoe dan ook, wij kijken ernaar uit.

Bron: The TV-files